http://www.hyundai-motor.com.tw/hyu...f56f-0ddb-4e85-9e4c-4a0edf8febda/bydoldis.png
ve
Hyundai Paraguay
hiçbirşey çekemedim yardımcı olabilecek var mı ?
ve
Hyundai Paraguay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hyundai taiwan olan uploada benziyor da altda ki paraguay hangi açık acaba ? ve bu upload dan nasıl atabiliriz hangi upload açığı acabaUpload açığı dostum bu
Bu tür yoldan bir şey çekemezsin
Dostum önemli operasyonlarda Doldis buranın eski defacerlerinden birisi basmış ve önemli operasyonlarda ? ben kendimi geliştirmek açısından bu exploiti upload açığını ve türlerini öğrenmek için konu açtımUpload açığı ile site hacklemek forumumuzda yasaktır.
Tamper yapabilirsin dene şansınıDostum önemli operasyonlarda Doldis buranın eski defacerlerinden birisi basmış ve önemli operasyonlarda ? ben kendimi geliştirmek açısından bu exploiti upload açığını ve türlerini öğrenmek için konu açtım
iyide nereye upload yapacağım ki upload kısmı yok siteninTamper yapabilirsin dene şansını
hangi upload açığı hocam ve hyundai paraguay da sql var sanırım da çekemiyorum sqli diğer taiwan da ne yapacağız upload gözükyor taiwan da ne upload açığı acabaupload açığı dostum
peki nasıl yapabiliriz ?Dostum upload açığı bu değildir. Farzet ki Facebookta profil resmini değiştirmişsin ve resim olarak da Hacked by falan filan yazmışsın. Bu adamın yaptığı da aynı şey. Sitelerde bazen upload panelleri olur adam buradan bir resim upload etmiş. Peki upload açığı nedir dersen;
Upload açığı ile resim haricinde başka dosyalar da yükleyebilirsin ve bu genel olarak bir açıktır. Dolayısıyla adam siteye bir tane php dosyası ya da site hangi dilde yazılmışsa o dilde bir dosya attığı zaman bu dosyanın içindeki kodlar da sitede çalışmış oluyor ki bu dosyalara da shell deniliyor. Bir siteye shell attıktan sonra siteye yönetici olmuş olursun. İstersen yeni sayfa ekleyebilir ya da var olan sayfaları silebilir düzenleyebilirsin. Bunu yaparak da istediğin sayfaya kendi indexini basabilirsin.
http://www.hyundai-motor.com.tw/hyu...f56f-0ddb-4e85-9e4c-4a0edf8febda/bydoldis.png
ve
Hyundai Paraguay
araştırdım fakat pek alakası yok gibi ?kardeşim büyük ihtimalle Webwiz RTE açıgı bu
O nasıl cümleAdmin panelinden yazı yazmaya izin verilmemiş olup en sonunda resim yükleme olanağına gidilen bir yol.
O nasıl cümlehiçbirşey anlamadım ne yapmak gerekir burda
sıkıntı da orda zaten panel yok panel olsa sıkıntı kalmayacakWeb sitesindeki aciktan yararlanip admin pass i cekmis ve admin paneline girmis web site iceriklerini edit yapmaya izin alamayinca fotograf yuklemis