Meraba ben yeni geldim siteye aslında bir ara girdim uzun aradan sonra tekrar girdim. Neyse girişimin bi sebebi var ilk başta animasyona başlamak istedim after effects falan derken bi anda bi ilhamla after effects derslerini ararken c, c++, c#.. dersleri diye başlıklar gördüm. Bi anda bu siteyi hatırladım.
Dedim ki ben after effectsten nereye çıkacağım ? baktım kodlamak var baktım animasyon var. Animasyon : kolay
Kodlama : Zor
kolaya kaçmadım kodlamaya karar verdim. Eh bu gazla nereye gelirim artık :RpS_cool:
diye düşündüm ve karşıma bunlar çıktı :
Visual Basic
C,C++ ( 1 -bu ne )
C#,Vb.net. dilleri ( 2- bu ne yukardada bi vb var )
Yani benim sorunlarım şunlar:
1 c veya c++ veya c# hangisi ney için ? c++ nın görsel bişeysiz olduğunu biliyorum c#sharp button falan var görselli yani. e C ne ?
2 ben kodlamanın hedefi olarak oyunlara hack yapma gibi bişey seçsem (yok yapamazsın 1 seneni alır falan demeyin zaten bilgisayar mühendisliği okuyacam inşallah )
3 mesela hacking yada oyunların hack detectleri için bypass yapmak istense ne kullanılır yani hangi program üstünde yoğunlaşmalıyım ki kırayım değerlerini falan değiştireyim ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim
:RpS_blushing:
Dedim ki ben after effectsten nereye çıkacağım ? baktım kodlamak var baktım animasyon var. Animasyon : kolay
Kodlama : Zor
kolaya kaçmadım kodlamaya karar verdim. Eh bu gazla nereye gelirim artık :RpS_cool:
diye düşündüm ve karşıma bunlar çıktı :
Visual Basic
C,C++ ( 1 -bu ne )
C#,Vb.net. dilleri ( 2- bu ne yukardada bi vb var )
Yani benim sorunlarım şunlar:
1 c veya c++ veya c# hangisi ney için ? c++ nın görsel bişeysiz olduğunu biliyorum c#sharp button falan var görselli yani. e C ne ?
2 ben kodlamanın hedefi olarak oyunlara hack yapma gibi bişey seçsem (yok yapamazsın 1 seneni alır falan demeyin zaten bilgisayar mühendisliği okuyacam inşallah )
3 mesela hacking yada oyunların hack detectleri için bypass yapmak istense ne kullanılır yani hangi program üstünde yoğunlaşmalıyım ki kırayım değerlerini falan değiştireyim ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim