Bu konuyu forumda nereye yazabilirim? (PKK)

marlborotouch06

Yeni üye
31 Eki 2012
15
0
Merhaba.

PKK lılara ait bir siteyi nereye ihbar edebilirim? Zamanında bir pkk lıyı emniyet müdürlüğüne şikayet ettim. Bu bahsini söyleyeceğim site benim adımı soyadımı da emniyet müdürlüğü dilekçesinden almış ve emniyet müdürlüğünün sitesini hacklediğini gururla açıklamıştır. Benim adım soyadımla beraber yazdığım dilekçeyi de yayınlamıştır. Bunlara bir ders vermek ve hacklemek nedir göstermek gerekmez mi?

Benimle ilgili yazılanları görmek için foruma üye oldum ama forumun pkk sitesi olduğunu sonradan farkettim. Üyelik iptali falan da görünmüyor. Nasıl bir yol izleyebilirim?
 
Son düzenleme:

J3lueFire

Katılımcı Üye
29 Eyl 2012
624
0
İzinsiz adının kullanılması bilişim suçları kapsamına girer.Siteyi hacklemeyle felan hiç ugraşma direkt bilişim suçlarıyla irtibata geç.Onlar gerekeni yapar.
 

marlborotouch06

Yeni üye
31 Eki 2012
15
0
İzinsiz adının kullanılması bilişim suçları kapsamına girer.Siteyi hacklemeyle felan hiç ugraşma direkt bilişim suçlarıyla irtibata geç.Onlar gerekeni yapar.

Ben zaten hackleyecek bilgi ve beceriye sahip değilim. Sadece sizlere de şikayet edip o forumun hacklenip bunlara bir ders verilmesi gerektiğini düşündüğüm için söyledim. Dediğinizi yapacağım.

Adamlar emniyet müdürlüğünü hacklemiş ve alay ediyor katlanamadım!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.