Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgisayarın bir gelişmiş modeli bende var. monster alanında gerçekten iyidir. oyun oynamak/kodlama yapmak için çok iyi bir bilgisayar fiyatı da özelliklerine göre normal. bana göre alman senin için iyi olabilir
kronikten kastınız ısınma vb. mi?Teşekkür cevabın için korkum kronik bir sorunu falan varmı onu bilmiyorum kendime almayacağım. Masaüstü candır ama laptop olayı biraz daha farklı ondan temiz bir şey bulmaya çalışıyorum
Bende laptop alacağım araştırmalarım sonucunda HP victus almayı düşünüyorum geçenlerde MSI bir laptop gördüm özelliklerine göre baya iyi fiyatı vardı ama fiyatı yükseldi eğer bütçeni söylersen bütçene göre güzel sorun yaşamaycağın bir laptop atarım.Herkese tek tek teşekkür ederim. O zaman araştırmaya devam edeceğim. Asusun tuf kasası vardı birçok kişi onun içinde bir çok problemi olduğu söyleniyordu. Sanırım masaüstünü dışında laptop almak biraz talih kuşu meselesine dönüyor.