Bu nasıl bi pc ?

The Ratar

Katılımcı Üye
13 Nis 2013
747
0
Kardeş niyetin oyun oynamaksa leptop almanı tavsiye etmiyorum fakat yinede alıcam diyorsan msi alma asus al daha iyi hem paran boşuna gitmez hem rahat rahat oyununu oynarsın
 

kmc60

Uzman üye
8 Ocak 2013
1,206
6
Her yer
MSI'yi asusla kıyaslıyor ya ölüyorum burda sankı parcaları baska bırınden alıyorlar ... siz sadece reklamını gördügünüz veya standart cevaplarla söylüyorsunuz ben daha bırsey demıyorum cok ılgınc bu platformda zannederdım az cok herkesın bıraz bılgısı vardır dıye dusunuyordum.. MSI ve Asus ikiside sağlam markalardır..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.