Bu Oyun Kaldırırmı ?

MasTerVendetta

Katılımcı Üye
25 Nis 2016
472
0
Ankara
Selamun Aleyküm,


Çok heveslendim Assassin's Creed lll'e ben pek anlıyamadım sizlere sorayım dedim bu arada bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim yani ram 4gb kaldırır gibisinden olmasın lütfen bu arada 30 fps ve üstü alsam yeter.

ROEAyo.png


pGvA4z.png


AMD EKRAN KARTI 1024MB YANI 1 GB

WGWz2E.png


3p258j.png
 
Son düzenleme:

TTTKaya

Yeni üye
23 Haz 2015
23
0
Öncelikle oyunu oynamanın bir yolu var


(Herkes FPS konusunda sanırım biraz sıkıntı yaşıyor.Hiç bir program kullanmadan sadece sisteminizdeki ayarları değiştirerek gözle görülür şekilde FPS artışı sağlamanız için aşşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir.
1)Başlat > çalıştır > msconfig > başlatma > tümünü devre dışı bırak
2)Başlat > çalıştrı > msconfig > hizmetler > tüm microsoft hizmetlerini gizle
3)Başlat > çalıştır > msconfig > önyükleme > GUI önyüklemesi yok seçeneğini işaretleyin > zaman aşımı 10sn
4)Başlat > bilgisayarıma sağ tıkla > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > performans ayarları > en iyi performans için ayarla (Bir çoğunuz bunu zaten biliyordur)
5)Başlat > bilgisayarıma sağ tıkla > yönet > hizmetler ve uygulamalar > hizmetler > windows searche çift tıkla devre dışı bırak
6)Başlat > kontrol paneli > donanım ve ses > güç seçenekleri > yüksek performans (Bunuda bir çoğunuz biliyordur)
7)Başlat > arama kısmına UAC yazıp açılan menüde UAC yi komple kapatıyoruz
8)*NVIDIA kullanıcıları (ATI için ayarları bilmiyorum) kontrol panele gidip ayarlarınızı performansa getirin
9)Bilgisayarınızı yeniden başlatın
YAPILMADI - 10)Başlat > arama yerine %temp% yazıp çıkan bütün dosyaları silin (1-2 tanesi silinmiyecektir panik yok :D)

Bunlara artık olarak Windows+R Recent , Temp klasörlerini silebilirsin ayrıca pil gücünü yüksek performansa ayarlasan bile kulanabilceğin birkaç ayar var )

bonus olarak game booster , razer cortex programlarını deneyebilirsin oyunu en düşük ayarlada +50 fps olarak oynayabilirsin zamanında amd hd8500 intel 2.70 ghz işlemcim ile gta 5 en düşük ayarlarda 40-50 fps oynadım


alıntı yaptığım bölüm (CS:GO FPS ARTTIRMA :: Counter Strike:Global Offensive Türkiye)
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.