Bu pcye bunu kuruyorum Dur diyen varmi :)

cor-vo

Yaşayan Forum Efsanesi
23 Tem 2013
7,984
1
122
sen o sisteme stabil bir linux dağıtımı kur ve performansın son noktasına geç. :)

beyler şimdi önyargılı da olmamamız lazım, adamlar daha çok sistem kullansın diye değil, daha az sistem kullansın diye yeni sürüm çıkartıyor... :), evet bunda bütün sistemler kasar gibi geliyor bana, en mantıklısı linux buna kurmak için. ama oyun oynayacağım diyor, onu nasıl yapar bilmem artık. :)
 

HackerMuck

Üye
27 May 2013
151
0
Ya bu dediğimiz linuxda win uyg. Lari mi çalıştırabilecek bi program var degilmi ki bi aralar pardus kullandım çok iyiyidi 0 kasma ama şuan pdanet adli internet programı ve metin2 kurmam gerekiyor pardusta NFS oynadigimi hatırlıyorum peki metin2 gibi online bir oyun ve internet driveri
?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.