bu reklam sadece yağmur altında görülebiliyor

By New Hacker

Kıdemli Üye
21 Eki 2009
3,441
0
Damla Sakızlı Klavyem
rep verenler yorum yazın sonradan size rep veremiyorum
audia218xq4up.jpg



Yağmur başladığında böyle :


audia220rr4dq.jpg




Ve yağmur devam ederken de böyle :

audia238ki0mq.jpg
 

AM1RaL

Katılımcı Üye
9 May 2010
700
0
Geldik Nereye Gidiyoruz Be.
Güzel Fikir :D Kış aylarında Yağmurdan dolayı reklam afişleri yıpranıyo yada tahrip oluyodur büyük ihtimalle bu zararı önlemek için yapmışlardır tabi bu benim düşüncem :)
 

By New Hacker

Kıdemli Üye
21 Eki 2009
3,441
0
Damla Sakızlı Klavyem
reklam arabanın bir özelliğine dikkat çekiyor.Fark ettiyseniz broşürde "all aliminium audi a2" yazıyor.Artık arabanın paslanmaz olduğuna mı dikkat çekiyor, başka bir özelliğine mi, bilemem.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.