Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reklam derken ?
Bir resim atarsan daha yararlı olur..
Tht'de çıkan reklamlardan mı bahsediyorsun?
Yoksa tarayicinda çıkan reklamlardan mı ?
Tarayıcìda çikan reklamlari temizlemek icin adw cleaner programini öneririm.
Veya sitenin kendi reklamlari ise adblock programi ile reklamlari engelleyebilirsin.
krdşm tarayıcıya bulaşan her sayfada çıkan virüsleri diyorsan şunu uygulu : krdşm ilk önce antiwalwre ile tarat sonra adwcleaner ile en sonda combofix ile tarat hiçbişey kalmaz ortalıkta
işine yaradıysa teşekkürü çok görme
Malware Bytes'ı kurup temizleyebilirsin bilgisayarını. Onun dısında normal site reklamlarından kurtulmak istiyorsan google tarayıcına AdBlock'u kurmanı tavsiye ederim
normal taraycıdan gelen eklenti ne yaptıysam olmadı combo fix milware aklına gelecek herşey ama fayda etmedi kesin format atmam lazım hel malvareyide yükledim ama setap başladıgında onla birlikte başka setaplarda ekleniyor ilgilenen her kese tşekür ederim
ADIM 1: Virüs ve zararlı yazılımların silinmesi
Bu adım önemlidir. Virüsleri temizlemezseniz diğer adımların bir önemi kalmaz. Virüs yine uzantı ve Windows ilkelerini oluşturacaktır.