Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam shellin sifresini buldum sorun yok. su andada siteye shelli koydum fakat site vds uzerinde calistiriliyor benim bu vds'e cmd uzerinden sizmamin bi yontemi varmi mesela vdsin ip adresini nasil ogrenecegim?dostum dosyayı yükle, bakalım.
Vds ile baska bir siteye get parametresiyle istek at o siteden ip al veya ip adresi sitelerine gir belki orjinali verir cmd de netstat vardi kalide neydi unuttum belki aynidir onlardan biseyler dene cunku tam anlayamadim bu sistemiHocam shellin sifresini buldum sorun yok. su andada siteye shelli koydum fakat site vds uzerinde calistiriliyor benim bu vds'e cmd uzerinden sizmamin bi yontemi varmi mesela vdsin ip adresini nasil ogrenecegim?
Hocam sistem shellin icerisinde terminal bulunuyor bu da vdsin icerisinde terminal komutlari yazabildigim anlamina geliyor. Ama simdi fark ettim arkadas kendi bilgisayarina kurmus bu yuzden baglanamamiyormusumVds ile baska bir siteye get parametresiyle istek at o siteden ip al veya ip adresi sitelerine gir belki orjinali verir cmd de netstat vardi kalide neydi unuttum belki aynidir onlardan biseyler dene cunku tam anlayamadim bu sistemi
atsam bakar mısınız?dostum dosyayı yükle, bakalım.
Bakarızatsam bakar mısınız?