Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar örneğin bu /Yp1QtKaZz2JKgucJlPCEoWCyjeJ6NFOxqHEqlMzbXA= nasıl kırabiliriz? base64 değilmiş internette bi yöntemi var baktım pek bişey anlamadım kırmanın bi yöntemi yok mu bunların?
Her şifreyi kıramazsın.Ve havij kullanma reis sqlmap kullan.Windows'dan hack yapmaya çalışmanı pek önermem hem o programların içine trojan gömülüp,hacking olduğu için trojan var gibi görünüyor diyorlar,hem windowsdan hackliyim derken hacklenmen çok çabuk ve kolay bir işlem,hem windowsda yapılanların çok daha iyisi linuxdan yapılıyor.Linux açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olduğundan ücretsiz bir şekilde indirebilirsin.Kali,parrot,cyborg,backtrack artık hangisini istersen kullan.Linux'un virüs yemesi imkansız değil ama zordur.Bu nedenle önerim sana linux kullanmaya başla.İşletim sistemlerini öğren,network öğren,programlama öğren.