Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ratı taratırsan anlarsın ama bence güvenli değildirSelam arkadaşlar internette dolaşırken bir site gördüm çoğu programın crackli hali var sitede sitenin adı blackhatrussia.com 600 dolarlık rat programının crackli hali var sitede sizce güvenli mi bu site
Hocam rat programını taratırsam tabikide virüslü der antivirüsler sanal makinedeki linuxu bile virüs olarak algılıyorBu siteden güvenli olup olmadığını öğrenebilirsin : VirusTotal
Hocam rat programını taratırsam tabikide virüslü der antivirüsler sanal makinedeki linuxu bile virüs olarak algılıyorRatı taratırsan anlarsın ama bence güvenli değildir
Hocam az önce tarattım baya bir antivirüsten geçemedi ama normal değil mi sonuçta içinde hack toollari barındıran bir programBu siteden güvenli olup olmadığını öğrenebilirsin : VirusTotal
Güvenli olmayabilir, ana makinene indirmektense sanal makinede dene bence.Selam arkadaşlar internette dolaşırken bir site gördüm çoğu programın crackli hali var sitede sitenin adı blackhatrussia.com 600 dolarlık rat programının crackli hali var sitede sizce güvenli mi bu site