Arkadaşlar geçenlerde bir yerde bi tool gördüm 1 yıl girilmeyen insta , face , tt hesaplarının girişini direk veriyor bu tool nasıl bulunur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajın altında tik işareti olması lazım ona basarak çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.abi konuyu çozuldu olarak nasıl işaretliyorum
Böyle bir tool bulunmamaktadır. Dediğiniz şey phishing toolu olabilir.Arkadaşlar geçenlerde bir yerde bi tool gördüm 1 yıl girilmeyen insta , face , tt hesaplarının girişini direk veriyor bu tool nasıl bulunur?
Mesajın altında tik işareti olması lazım ona basarak çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.abi konuyu çozuldu olarak nasıl işaretliyorum
Sen okeysen tamam. Yazdığım mesajın yanında tik olması lazım. Ona basarsan iş çözülür.abi konuyu çozuldu olarak nasıl işaretliyorum
Çoooooooooook eskiden böyle bir yöntem mevcuttu. Hotmail, Yahoo benzeri platformlar belirli bir süre içerisinde giriş yapılmadığında hesapları kapatıyorlardı. Facebook üzerinden kullanıcının mail adresi bulunup, mail adresi tekrardan oluşturuluyordu. Ardından şifremi unuttum diyerek sizin yeni oluşturduğunuz maile sıfırlama kodu gönderebiliyordunuz. Artık yeni sistemler mail yerine telefon numarası üzerinden işlem yaptığı için bu zaafiyet giderilmiş oldu. 2013 - 2015 yıllarında bu zaafiyetle ilgili facebook üzerinden mailleri toplayıp aktif olup olmadığını kontrol eden ve sonrasında pasif mailleri tekrardan oluşturan bir çok tool geliştirildi. Muhtemelen önceden görmüş olduğunuz tool bu zaafiyetle ilgili. Artık aktif bir zaafiyet değil. O dönem büyük çoğunluğu pkk destekçisi olmak üzere bu zaafiyetle 10 binlerce hesap hacklemiştik.Arkadaşlar geçenlerde bir yerde bi tool gördüm 1 yıl girilmeyen insta , face , tt hesaplarının girişini direk veriyor bu tool nasıl bulunur?