Bug Bounty den para kazanmislara sorum gercekten büyük bir rekabet var mi? Bug bulmak zor oluyo mu? En cok hangi zaaifyeti bulmuslar? Deneyimli kisilerin cevaplamasi ricamdir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım yorununuz ve detaylı anlattıgımınız için teşekkür ederim. Suan da zaten ögrenme durumundayim bircok zaafiyeti öğrendim en çok bulunan zaafiyeti sorma amacım daha çok Bug ararken o zaafiyete dikkat etmek için sormuştum. İyi Forumla dilerim.Merhabalar, bug bounty programlarında her yerde olduğu gibi bir rekabet mevcut fakat aşılamayacak derecede bir rekabet değil bu. Kendinizi açık öğrenme konusunda geliştirmeniz gerekiyor.
Olabildiğince tüm açıkları öğrenmeye çalışın, dorklar ile program arayın (daha az kişinin girdiği programlar bulmak amacıyla) ve profilinizin gelişimine önem verin. Profil gelişimi size özel davetler vs. gelmesini sağlayacaktır. Bu davetler ile daha kolay açık bulabilirsiniz.
Zor mu diye sormuşsunuz fakat bu soruyu yanıtlamak maalesef mümkün değil. Bilene her şey kolay bilmeyene de zor fakat öğrenmeyi araştırmayı seven bir insan zaten her şeyin üstesinden gelir. Bu alanda bir şeyler öğrenmek istiyorsanız İngilizcenizin gelişmiş olması en azından okuduğunuzu tamamen anlayacak kapasitede olmanız gerekiyor. Tanışacağınız kişiler, izleyeceğiniz video eğitimler, okuyacağınız makaleler gibi her bilgi alışverişi için İngilizce çok önemli.
En çok bulunan zaafiyetler konusunda veriler var fakat tek bir açık öğrenip her zaman o alanda ilerlemeyin. Olabildiğince tüm açıkları öğrenmeye odaklanın. Ama genel ve programlara göre bulunan açıkların sıralamasını yıl yıl paylaşıyorlar araştırabilirsiniz.
Bug bounty hakkında detaylı bilgi için aşağıda bıraktığım konuya bakabilirsiniz.
Bug Bounty Nedir?
Bug Bounty Nedir? Bug Bounty de bazı bounty programlarından freelance olarak açık bulabiliyorsunuz. Firmalar hackerone,yeswehack gibi bug bounty programlarında açık bulmanızı istediğiniz binevi ilanları yayınlıyorlar. Açık bulduğunuzda bu açığı düzenli ve anlaşılır bi şekilde raporlarsanız ve...www.turkhackteam.org