cümleten hayırlı cuma lar bugbounty günümüzde yapılabilen bir iş modelimi kendimi iş olarak edinsem kazanabilirmiyim hergün açık bulan insanlar var ben bir acemi olarak başlasam kazanabilirmiyim rekabetlik bir ortammmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke aylarını vererek olsaydı... Burada ömrünü vermiş insanlar var. Ona göre pes etmeyip çalışmalısın.Aylarımı verdim bug bounty için ve 1 tane bile ödül kazanamadım. Belki yeteneksizsin belki şöylesin böylesin diyenler olacaktır. Beyler gayet de biliyorum fakat öyle canavar öyle insanlar var ki senin benim bulduğumuz bugları onlardan önce bulmana imkan yok adamlar zaten çoktan bulmuş oluyor. Velev ki buldun diyelim bunun sürekliliğini kazanmak çok zor imkansıza yakın
Bir kaç ay ile olacak olsaydı herkes yapardı.Aylarımı verdim bug bounty için ve 1 tane bile ödül kazanamadım. Belki yeteneksizsin belki şöylesin böylesin diyenler olacaktır.
Rakiplerinden kötü olduğun için bulamadığını yazmışsın kısaca.fakat öyle canavar öyle insanlar var ki senin benim bulduğumuz bugları onlardan önce bulmana imkan yok
Zaten boğ bounty dediğimiz işi herkes sürekli yapamaz. Aşırı bir bilgi birikimi lazım. Sen 2-3 ayda bir tane buluyorken yıllarını vermiş adam belki 10 tane buluyor. Bu da ortalama 3-4k $ eder.Velev ki buldun diyelim bunun sürekliliğini kazanmak çok zor imkansıza yakın
Bu yazdığına baktığımda işin zor olacaktır. Sektörde baya iyi kişiler var. Ama sen bunu tek gelir kapısı haline getirmek yerine ek iş olarak yaparsan, idare eder bir ek gelir elde etmiş olursun.ben bir acemi olarak başlasam kazanabilirmiyim rekabetlik bir ortammmı
Birkaç ay demedim ve diğer yazdıklarına da cevap vermek istemiyorum uzadıkça uzayacak hiç gerek yok. Kim ne yapıyorsa yapsın bana neBir kaç ay ile olacak olsaydı herkes yapardı.
Kaç yıldır bu sektördeyim, ben bile böyle bir şey demedim.
Rakiplerinden kötü olduğun için bulamadığını yazmışsın kısaca.
Neden onlar daha iyi biliyor musun?
Çünkü senin gibi bir kaç aydır yapmıyorlar. Ortada yılların emeği var.
Zaten boğ bounty dediğimiz işi herkes sürekli yapamaz. Aşırı bir bilgi birikimi lazım. Sen 2-3 ayda bir tane buluyorken yıllarını vermiş adam belki 10 tane buluyor. Bu da ortalama 3-4k $ eder.
Kısaca bu işlerden para kazanmak için yüksek bir bilgi birikimi şart.
Ve evet hâlâ para kazanabilirsin elbette. Ancak
Bu yazdığına baktığımda işin zor olacaktır. Sektörde baya iyi kişiler var. Ama sen bunu tek gelir kapısı haline getirmek yerine ek iş olarak yaparsan, idare eder bir ek gelir elde etmiş olursun.
Birkaç ay demedim
Aylarımı verdim yazmışsın.Aylarımı verdim