Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim.Tebrikler
Headless based SSRF ten RCE chainlenebiliyor normal bir SSRF gibi düşünme.Sunucunun kullandigi chrome sürümündeki version nedeniyle chainleyebildik.SSRF nasıl RCE ye döndü nasıl chainlediniz
teşekkür ederim.Çok iyi iş. Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim![]()
teşekkür ederim abi.Tebrikler kardeşim
teşekkür ederim headless based bu normal SSRF'ten farklı.Browser ile ilgili bizim durumumuzda user agentte chrome vardı.SSRF den rce ye enteresan. Hadi onu geçtim hiç mi waf engeline takılmadı.
Buarada Tebrikler.
teşekkür ederim.Emeğine sağlık
teşekkür ederim.Emeğinize sağlık, tebrikler.
teşekkür ederim vergi formu yolladım %10-%15 civarı olsun taş çatlasın %20 olsun daha fazla beklemiyorum ülkeye göre değişiyor.Türkiye'de durumlar biraz fazla olabilir göreceğiz.emeğinize sağlık, sağlam vergi ödemişsindir ona rağmen gene bir şeyler kalmıştır. Tekrardan tebrikler.
teşekkür ederim vergi formu yolladım %10-%15 civarı olsun taş çatlasın %20 olsun daha fazla beklemiyorum ülkeye göre değişiyor.Türkiye'de durumlar biraz fazla olabilir göreceğiz.
Yani tecrübe,para,kendimi geliştirme hepsi diyebiliriz free hacklemek evet bir zamanlar eğlenceliydi şimdide eğlenceli ama paraya dökmek şart bir karar vermemiz gerekiyor hobi mi meslek mi ben günün sonunda meslek olarak sana cevap verirdim.tam olarak bakış açını bilmediğim için bir şey söylemem zor : ) olaya para olarak mı bakıyorsun, yoksa tecrübe olarak mı, network edinme olarak mı bilmiyorum ama günün sonunda olay para değil desek de ufaktan bir gözümüz kayıyor. O yüzde oranına göre de bir şeyler kalıyormuş![]()
teşekkür ederim.tebrikler başarılarınızın devamını diliyorum
Bu arada ufak bir bilgilendirme yapayım: Vergi ödemedim, 50$ dolar havale ücreti kesti. Onun dışında hiçbir şey yok. O da 2.000 TL yapıyor. Vergi formu doldurmama rağmen vergi kesintisi olmadı.1 gün içinde de para hesabıma geçti.emeğinize sağlık, sağlam vergi ödemişsindir ona rağmen gene bir şeyler kalmıştır. Tekrardan tebrikler.
Bu arada ufak bir bilgilendirme yapayım: Vergi ödemedim, 50$ dolar havale ücreti kesti. Onun dışında hiçbir şey yok. O da 2.000 TL yapıyor. Vergi formu doldurmama rağmen vergi kesintisi olmadı.1 gün içinde de para hesabıma geçti.
tamamdır dilekleriniz için teşekkürler, alınmış olabilirim bilmiyorum fakat durumu belirtmek istedim vergi kesintisi olmadı.Buda bir bounty başarısı kadar değerlitakibe alınmışsındır ama banka tarafından, normalde bildiğim kadarı ile 10K havalenin üstü takibe giriyor. O parayı nice akıllı yatırımlarda kullanmanız dileği ile.
Evet haklısın hem hackleyip hem para almak çok güzel.bize şöyle şeylerle gelin be
bug bounty topic'i daha fazla aktif olmalı bence![]()
teşekkür ederim.Tebrik Ederim
Tebrikler çok iyi bir iş çıkarmıssınızBen ve arkadaşım, SSRF'den RCE'ye zincirleme(chaning) konusunda bize yardımcı olan Alex Chapman'a teşekkür ederiz. Bu güzel bir iş birliğiydi ve iyi bir ödül aldık.Kendi hisseme düşen pay 2.475$ oldu.
![]()
teşekkür ederim.Tebrikler çok iyi bir iş çıkarmıssınız
![]()