Selam THT veteranları. Fivem platformunda dönen bir furya var. Cfx.re den global ban yersen fiveme giriş yapamıyorsun ve bunun için araştırma yaparsan yani yediğin (14/30/200/300) günlük banları kaldırmak istiyorsan karşına Fivem'in bambaşka bir kara deliği çıkıyor. Bu ne derseniz Fivem Unban tayfası. Bu olay hakkında sadece youtubeye fivem unban yazarsan karşına binlerce video çıkıyor ama hepsi tek bir kapıya çıkıyor yani şöyle anlatayım adamlar fivemdeki orjinal rockstar hesabını değiştirmeyi gösteriyor sonra spoofer falan bile yapanlar var ama tek ortak noktaları bir tür bugged rockstar account muhabbetine geliyor. Bu muhabbette anladığım ve fivem platformunun içinde olduğum için edindiğim çevreye sorduğum kadarıyla bunu bir türk çıkarmış yani bu bir method. Rockstar hesabı açıp bu hesapları bir tür buga sokup bunları bildiğin verified rockstar hesabına dönüştürüyormuş. Bu platform bu konuyu sorabileceğim en iyi yer olduğu için yardımınızı talep ediyorum. Benim uyuz olduğum nokta şu mesela geçmişte kendi şahsım adına konuşuyorum birçok method explain ettim hiç para algısında olmadım şundan bundan 3-5 koparsam mantığında olmadım ama bu adamlar bu olayı bildiği halde 1 tane bile bu methodu açıklayan adam yok. Bu olayı bilenler kendilerine saltanat kurmuş gibi gidip internet siteleri kuruyorlar burada site ismi verebiliyor muyum bilmiyorum ama bunun için discord generator botu yapan adamlar var haftalık 25 euroya günde 10 tane generate edebiliyorsun. Yani bu muhabbet canımı çok sıktı zaten bu olaya nasıl geldim ben de bilmiyorum fivem 24 Ocak'ta bazı kesimlere global ban attı yanlış bir şey de yapıp ban yemedim ban yiyince de illa 2.5 euro gibi bir fiyat ödemek zorundayım unban yapabilmek için yardım ederseniz ve sabırla buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim iyi forumlar.