Bülent Ersoy'un Siparişi :)

11 Nis 2010
88
0
Ankara
Bülent Ersoy sahneye çıkmak için sırasını beklerken kulise tost ısmarladı. Ama öyle bir iki, üç beş tane değil... Sayı inanılmaz...

Sahneye çıkmadan önce 17 tane kaşarlı-biftekli tost yiyip, bir şişe viski içen Bülent Ersoy rötar yaptı.

Etiler'de program yapan Bülent Ersoy yine yaptı yapacağını. Türkücü İzzet Yıldızhan sahnedeyken, Etiler'de bir büfeden 17 tane kaşarlı-biftekli tost sipariş veren Ersoy, Yıldızhan programını bitirinceye kadar tostları silip süpürdü. İzzet Yıldızhan'ın ardından sıra Bülent Ersoy'a geldi. İzleyiciler alkışlarla Ersoy'un sahneye çıkmasını beklerken, Yıldızhan tekrar mikrofonu eline aldı.

Sanatçının kuliste dakikalarca bekletilmesinin nedeni ise sonra ortaya çıktı. 17 tostun üstüne 1 şişe viski içen Ersoy, toparlanmak için zaman istedi. Rötarlı bir şekilde sahneye çıkan Ersoy, kelebeği andıran kostümü ve ilginç makyajıyla dikkati çekti.
 

by-miko

Üye
4 Nis 2010
243
0
Nereye Geldik:)
Kırk yıl düşünsem Bülent ersoyu müdafaa edeceğim aklıma gelmezdi:D ama asgari insanlık gereği üzerime düşeni yapmalıyım: Bülent ersoyun da katıldığı olmaz olası bir baloda sahne ekibi ve diğer teknik personel hariç 4 yardımcısının kendisine eşlik ettiğine tanık oldum. Muhtemelen tostları kendisiyle yakından ilgilenen yardımcılarıyla birlikte tüketmiştir:D Ayrıca biftekli tost, bilinen tostların aksine daha küçüktür. 17 adet biftekli tosta, bir bütün kontrafile veya antrikot kullanıldığını varsayarsak, ki bu da 2-2,5 kilo kırmızı et'e tekabül etmektedir, kollestrol vb rahatsızlıklara dikkat edilmesi gereken yaşlarda biri için tüketilmesi kötü sonuçlar doğuracak bir durum olacağı için, ben mantıksız buluyorum:D Tabi tüm bunlar Bülent Ersoyun korkunç bir yaratık olduğu gerçeğini değiştirmez.(Hayranlarının affına sığınıyorum, şahsi görüşümdür:))
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.