Bune analama geliyor lütfen yardımcı olurmusunz

bayraktar05

Katılımcı Üye
5 Haz 2016
663
0
Kanada
S.ABEYLER HİÇ BİRŞEY ANLAMADIM NE ANLAMA GELİYOR AÇIKLARMISINIZ?
L3ALgZ.png
 
Son düzenleme:
7 Tem 2007
9,549
89
S.ABEYLER HİÇ BİRŞEY ANLAMADIM NE ANLAMA GELİYOR AÇIKLARMISINIZ?
L3ALgZ.png
Malumunuz son birkaç günde YouTube Türkiye'de önüne gelen kanalı acımadan kapatıyor. Bu temizliği spam kanallar için yapıyor olsalarda arada maalesef bizler gibi özgün kanalları olan arkadaşlar da yanıyor. Ancak sizin korkmanıza gerek yok gerçekten özgün kanallarınızı geri alabilir ve kaldığınız yerde devam edebilirsiniz.

Yapmanız gereken şey şu, önce aşağıdaki linkte giriyoruz

https://support.google.com/accounts/cont...utube&rd=1

Daha sonra burada sorulan bilgileri eksiksiz şekilde girerek gönder diyoruz. Google Hesabınızda oturum açmak için kullandığınız e-posta adresi yazan yere kanalınız bağlı olduğu gmail adresini yazmayı unutmayın..

Bir süre sonra size Google'dan aynen şöyle bir cevap gelecek.
Sayın Kullanıcımız,
E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.

Bu hesabın Kullanım Şartları No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği belirlendi:
http://www.youtube.com/t/terms

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz."
Bu otamatik bir yanıt ve sistem bunu direk size gönderiyor umursamanıza gerek yok. Ancak bu maili ceplamanız gerekiyor çünkü esas kontrol edilecek mail bu atacağımız mail olacak. Yanıtla dedikten sonra kanalınız hakkında bilgi verin ve robot, çevrimdışı okuyucu vs. kullanmadığınızı söyleyin. Olabildiğince anlaşılır şekilde gerçekleri yazın ve kanalınızın yeniden manuel olarak incelenmesini talep edin.

Bu mail'i gönderdikten 24 saat sonra da kanalım bana iade edildi. Elbette siz mail'i kendi kanalınızın durumuna göre yazın mesajınızı flag yüzünden de kapatılmış olabilirsiniz mesela.

Anlayacağınız tüm içeriğiniz kurallara uygunsa korkacak birşeyiniz yok demektir itiraz edin ve kanalınızı açtırın.

Kolay Gelsin.
 

Scaries

Üye
24 Mar 2015
72
0
Selamın Aleyküm öncelikle bu mesaj Youtube hesabınızın kapandığını gösteriyor nedenleri aşırı video yükleme,spam,vds veya bot kullanmak yüksek ihtimalle iyi günler :)
 

bayraktar05

Katılımcı Üye
5 Haz 2016
663
0
Kanada
Bu kanalı yeni açmıştım beğeni hilesi ve ya benzeri birşey yapmadım sadece eski kurduğum kanalımdaki videoları beğendirmiştim bu yüzdendir belki :(

E postaya ne zaman dönüş yaparlar peki?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.