Bunlar kendilerini ne sanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spinkkz

Üye
22 May 2016
217
0
Alaska
Şuan tht'de olmasaydım salardım üstüne botnetide
Türk sitesi şimdi gerek yok misyona aykırı
 

tht2

Uzman üye
24 Nis 2016
1,802
1
SanalDünya
Arkadaşlar Forumumuzda Lamer Olduğu Kadar Becerili Kişilerde Vardır Bunlar Hepsi Karalamadır Siz Boşwerin Bizim Yaptığımız Çalışmalar Belli acaba arkadaşların Belli bir çalışmaları varmı Yada Kimseye Seslerini Duyurmuşlarmı Buda Düşündürücü Bi durum.
 

ByXen

Kıdemli Üye
26 Mar 2016
3,052
0
Yaw Boş Verin Geçen THT 2. Mi Seçilmişti Bir Yer Tarafından ? Onları Görememiştim Orda
 

H2ck1r

Uzman üye
10 Ara 2015
1,195
3
[COLOR="AB10C"]Kendileri de Dünyanın En İyi Yalancı Grubu : ) Bir Aralar CentDoS7 Diye Biri Vardı O Olabilir Konuyu Açan. Sonra Banlanmıştı Sonra da Bırakmıştı.[/COLOR]
 

2nokta

Yaşayan Forum Efsanesi
28 Şub 2013
16,689
16
Arkadaşlar başka platformların ne dediği bizi ilgilendirmez.
2 gün sonra kapatacakları siteyi açan çoluk çocukları gelir reklam yaparsanız asıl suç sizde olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.