Herkese merhaba, ilk kez buradayım ve bir şey satın alabilir miyim diye merak ediyordum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette, Formumuzun discord sunucusa gelerek special vip alabilirsin veya formda bir özellik satın almak istiyor isen, vip üyelik satın alabilirsiniz. İyi Günler.Herkese merhaba, ilk kez buradayım ve bir şey satın alabilir miyim diye merak ediyordum.
Herkese merhaba, ilk kez buradayım ve bir şey satın alabilir miyim diye merak ediyordum.
OK, I got it, no transactions are allowed here.Öncelikle Hoşgeldiniz forumumuzda alım satım işlemi yasaktır sadece Forumda ve Forumumuzun Discord sunucusunda vip üyelik ve special üyelik alabilirsiniz ve ekstra olarak forumuzun kurallarını okumalısınız.Buradan ulaşabilirsiniz kurallara Kalıcı Olmanız dileğiyle İyi Forumlar dilerim![]()
Tamam, anladım, burada işlem yapılmasına izin verilmiyor.Öncelikle Hoşgeldiniz forumumuzda alım satım işlemi yasaktır sadece Forumda ve Forumumuzun Discord sunucusunda vip üyelik ve special üyelik alabilirsiniz ve ekstra olarak forumuzun kurallarını okumalısınız.Buradan ulaşabilirsiniz kurallara Kalıcı Olmanız dileğiyle İyi Forumlar dilerim![]()
Tamam, anladım, burada işlem yapılmasına izin verilmiyor.Hoşgeldin kalıcı olma dileğiyle,
benim bildiğim üyelerle alış-veriş yasak,formda bunlar mevcut ,vip üyelik ve discord sunucusunda eğitim veriliyor. Ücretli şekilde oraya katılabilirsin yanlışım varsa düzeltin![]()