puanım 447 sizce kazanırmıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yav benim anlamadğm şu
-Öğretmen ****** kontenjanı : 192,77
adam sallayıp çıksa kazanıyo yani bu adaletsizlik değil mi ?
Anlayamayacağın o kadar çok şey çıkacakkki daha..Sistem :inv kardeşim.
![]()
Sistemde mantık ararsan bu okul bitmez bsvr gir sınavina kazanabilirsen kazan senAyrica bence öğretmen bu kadarcık bile olsa musammayi hak ediyor.
iyi tamamda öğretmen almıyoki bursu ****** alıyo.Ben işçinin ******yum eve 800 tl giriyo öğretmenlerin maaşı çok fazla o para yetmiyo mu
zaten biliyoruz yani çok haksızlık var bu ülkede.Siyasete dökmeyelim yine de
iyi tamamda öğretmen almıyoki bursu ****** alıyo.Ben işçinin ******yum eve 800 tl giriyo öğretmenlerin maaşı çok fazla o para yetmiyo mu
Meclis'de vekil maaşları münakaşa ediliyor. Devrin Maliye vekili Gümüşhane meb'usu Hasan Fehmi Bey (Ataç) o tarihlerdeki adı ve ünvânı ile Mustafa Kemâl Paşa'ya soruyor, diyor ki, "Paşam vekil maaşlarını tanzim edeceğiz; ne kadar verelim?"
Paşa düşünüyor ve şöyle cevap veriyor:
-Muallim maaşlarını geçmesin!
Dönemin Maliye Bakanı Hasan Fehmi Ataç , TBMMde Mustafa Kemal Atatürke sorar
- Paşam; vekil maaşlarını düzenleyeceğiz, ne kadar verelim?
Mustafa Kemal Atatürkün cevabı şu an öğretmenlerin sıkıntılarını anlamak istemeyen birçok insana tokat gibidir
- Öğretmen maaşlarını geçmesin.
marskman çünkü eskiden insanlar işlerine sadık ve dürüsttüler.Şimdiki öğretmenler öğrenciyi umursamaz konuyu adam gibi anlatmaz ve sadece yazdırırlar.Bu öğretmenlik değil baştan savmacılık ve bütün öğretmenler böyleyken öyl e bişi olmaz
Abicim ne alakası varki.Öğretmenlere de disiplin verilmeli bence