Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler şu tc kimlik nolarının olduğu sql dosyasını açıp sorgulama yapabilen yok mu lütfen acil birine bakmam lazım hangi veritabanı programı ile nasıl açılır bu veri tabanı olayı amma karışıkmış programlarnı yüklemek bile ölüm
Ultraedit yükleyin sql'i txt'ye çevirir. Daha sonra Emeditor indirin bu şekilde 7.5 GB olan txt dosyasını 50'ye bölün. Ardından excelden teker teker txt dosyalarını veri girişinden aktarın
dediğin gibi yapınca hepsi tek excel e sığmıyor sığmayıncada bi seferde sorgulama yapamıyorum daha profesyonel bi çözüm yok mu direk bir veritabanı programıyla açsak koca sitede bi adam yok mu hacılar o kadar hack yaptık diyorsunuz ahanda konu ortada bi el atın
AMACIM şu biriini arıyorum mesela sakarya yazıcam listeyi daraltıcam soyismede te***** yıldızlı yerleri bilmiyorum aramayı daraltmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim lütfen biri yardım etsin ????