Büyükannesinin gözlerini oyup yedi!

CaLLouS

Kıdemli Üye
30 Ocak 2009
3,025
0
ukrayna-katil-6810_ic-1835_334.jpg


Sergei Zhmaryov'un 60 yaşındaki büyükannesi Lydia'ya cam kırığıyla saldırdığı, gözlerini çıkartarak yediği belirtiliyor.

Polis olay sırasında kadının hayatta oludğunu ve çaresizce kaçmaya çalıştığını belirtti. Kadın kurtulmak için çığlık attığında Zhmaryov'un kadının dilini keserek yediği belirtiliyor. Zhmaryov'un anne ve babası boşandıktan sonra kendisini büyüten büyükannesinin dudaklarını ve kulaklarını da kestiği belirtildi. Kadın aldığı yaralar sonucunda yaşamını yitiriken, olay yerine gelen polis ekipleri Zhmaryov'u eve gaz bombası atarak tutuklayabildi.

Komşularının dinci bir fanatik olduğunu söylediği Zhmaryov, üzerinde sadece iç çamaşırı, elinde bir haç tutarken ve dua okuyup büyükannesi için bir 'cenaze töreni' düzenlerken bulundu.

Saldırganın olay öncesinde esrar içtiği belirtilirken, polis cinayetin birtakım ritüellerle işlendiğini söyl
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.