c++ a başladım 3 yılımı en aşşa vermeyi düşünüyorum ileride daha iyi programlar varsa önerirmisiniz daha yeniyim kod yazmadada :)

Whisber

Kıdemli Üye
13 Nis 2014
3,694
1
c++ ile ne yazabilirsin ilk seviyelerde ? driver kodlanır , işletim sistemi projeleri yapılır felanda. Proje hic aklımda yok. Twitterde biri , c++ ile ddos yaptım diye geciniyordu ; kolpa atmadıysa ,, dene.
 
14 Eki 2015
127
0
sağol kardeşim daha uzun yıllar vereceğim çünki ileri dönük çalışacağım 10. sınıfım 3 veya 4 yıl uğraşıp iyi bir şekilde çalışacağım azim le ve hevesle başladım bir iki yapıyorum ama ileride de isterim şuan cmd den başka yerde olmuyor onu zamanla nasıl çeviririm bilgi verirmisiniz?
 
14 Eki 2015
127
0
yok yazılımcı akrabalarım var şirketlerde çalışıyo ordan bi bilgi aldım dedilerki direk başla diğerleri daha kolay gelecek sizdende daha iyi programlar varsa diye dedem ben dev c++ kullanıyorum
 

Mint0q

Katılımcı Üye
20 Eyl 2015
788
0
visual studioyu birkaç farklı dil için kullanabilirsin ama en büyük farkı bak ilerde görüceksin kullanmaya devam edince dev c++ sorun çıkarmaya baslıyacak hata vericek programı derlemeyecek kodlar boşa gidecek visual studio da bu olmuo
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.