Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
C# ta uygulamaları normal açabiliyorum fakat steamdaki gibi başlatma seçenekleri nasıl ekleyebilirim
Bu Linke bakabilir misiniz ?
Bu olabilir mi?
C# da Yazdığınız Programı PC Açıldığında Otomatik Başlatmak
Sanırım steam tarzı launcher yapmak istiyorsun process start komutunu incele
yapmak istediğim bu değil oyun başlatırken içinde ayar yapma gibi bişey üzerinde çalıştığım şey oyun hızlandırıcı şu resimdeki gibi bişey yapmak istiyorum![]()
Bu olabilir mi?
C# da Yazdığınız Programı PC Açıldığında Otomatik Başlatmak
yapmak istediğim bu değil oyun başlatırken içinde ayar yapma gibi bişey üzerinde çalıştığım şey oyun hızlandırıcı şu resimdeki gibi bişey yapmak istiyorum![]()
Oyun başlarken içinde ayar yapma derken? Dahada Açarmısın
var islem = new System.Diagnostic.Process();
islem.StartInfo.FileName = "program.exe";
islem.StartInfo.Verb = "RunAs";
islem.start();
teşekkürler sanırım aradığım bu"C# Process Arguments" anahtar cümlesi ile araştırabilirsiniz. Bilmeniz gereken olay; "StartInfo".
Örneğin bir programı yönetici olarak çalıştırmak istediğinizi varsayalım yapmanız gereken işlem aşağıda yazdığım gibi olmalı;
Kod:var islem = new System.Diagnostic.Process(); islem.StartInfo.FileName = "program.exe"; islem.StartInfo.Verb = "RunAs"; islem.start();
StartInfo'nun alabileceği diğer değerleri de inceleyerek istediğiniz programa başlangıç parametreleri atayabilirsiniz.