C&C Generals: Zero Hour [DEVIANCE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Veteran 7

El Patrón
26 Ara 2011
11,500
12,865
generals_790screen002.jpg


Oldukca kaliteli strateji oyunudur..C&C General oyunu tam bir mücadele oyunudur.istediğiniz orduyu, yönetecek kişiyi ve birliklerinizi kurmanızı sağlar. Amerikan ordusu ve çin ordusu gibi güçlü silahlar ve makinelerle ya da serbest bırakılan güçleri toplayarak strateji geliştirmenize olanak tanır.Tam bir gerçek zamanlı strateji oyunudur.

Oyun Özellikleri
- Kurulan ordular ve yapılan savaşlar birebir gerçek silahlar ve teknolojiler baz alınarak hazırlanmıştir.
- Hava kuvvetleri - deniz birlikleri - kara birliklerinin kendilerine göre üsütnlükleri vardır.
- 3 çesit ordu tipi mevcutmuş.Güçlü USA ordusu, makine gücü yüksek çin ordusu ve serbest bırakılanların oluşturduğu birlikler..
- Ordunuz savaş kazandıkça ve yeni yerler alındıkça gizli kalan teknoloji ve silahlarda ortaya çıkmaya başlar.
- isterseniz tek başınıza bilgisayara karşı isterseniz multiplayer olarak başkalarıyla oyunu oynayabilirsiniz.(max 8 kişiye kadar destekliyor.

Command & Conquer: Generals is a real-time strategy game in the Command & Conquer series. Generals utilizes the SAGE (Strategy Action Game Engine) engine. This proprietary engine is an extended version of the Command & Conquer: Renegade 3D engine. Generals was released onto the Microsoft Windows platform in 2003, and a Mac OS version was released in 2004, marking the return of the Command & Conquer series to that platform. An expansion pack, entitled Command & Conquer: Generals – Zero Hour, was additionally released for PC in 2003, and for Mac OS in 2005.

Generals takes place in the near future. Players are given a choice of three factions to play rather than the two in the early parts of the Tiberium and Red Alert series. In Generals, the United States and China are the world’s two superpowers, and are the targets of the Global Liberation Army, a large, well-organized Middle Eastern terrorist organization with the arsenal/hardware of an irregular military force such as the Taliban accompanied by the fanaticism of al-Qaeda. The United States and China are depicted as allies in the series, and frequently co-operate with each other throughout the storyline against the Global Liberation Army, which is depicted as an omnipresent, borderless organization with unclear goals beyond opposition to and expulsion of both China and the United States. The three factions are thus engaged in a war similar to that of the real-life War on Terror.Tr..
Daha önceden command & conquer tiberian sun`ı oynamış olanların çok hoşuna gidecek bir oyun olan command & conquer generals bir gerçek zamanlı strateji oyunudur. ama normal strateji oyunlarının aksine 3 boyutlu ve müthiş grafiklere sahip bir oyun… tek kelime ile gelinebilecek en son nokta. eğer bu tür strateji oyunlarını seviyorsanız kesinlikle kaçırmamalısınız.. Eğer oyunu downloadyipte “ben bundan bişey anlamadım” derseniz tutorials bölümüne giderek oyunun oynanım şekli vs. hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri;
System: 800 MHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor or equivalent
RAM:128 MB
Ekran Kartı: 32 MB vRAM
HDD: 1400 MB
DirectX: DirectX v8.1

İndirmek İçin Tıkla
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.