Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıca sana önerim eğer ki gerçekten grafikleri güzel olan bir bilgisayar oyunu yapmak istiyorsan java script oğren bu kod bilgini bir grafikerden yardım alarak oyuna döebilirsin sonra. Yok eğer sen bilgisayar programı değil de web üzerinden bir oyun yapmak istiyorsan asp ve html5 öğrenirsen zaten yeterli olurbir kod diline başlamadan önce ne işe yaradığını ayrıntılı araştırırsan boşa zaman kaybetmiş olmazsın.
Ben şimdiye kadar c++ a başladım isteklerimi karşılamaya yetmedi (daha doğrusu ilerledikce istediğim şeyin bu dille cok zor yazılabiliceğini anladım) ondan sonra azıcık html başladıktan sonra html yanında database i kullanmak için bir başka yan dilcik öğrenem gerektiğini öğrendim. Bunun için PHPye başladım sonra PHPyi tam kuramayınca ASPye gectim ve şuan asp oğreniyorum ve cok mutluyum tam aradığım şeyi buldum.
Diyeceğim o ki boşu boşuna o dilden bu dile sürüklenerek zaman harcamak yerine tam anlamıyla bir dilin ne olduğunu oğren ve o dilde ustalaş eminim yararlı olacaktır dile başlamadan once araştırma yapmak. Ha bir de yanlıs anlama C++ diline bir şey demiyorum oğrenince cok güzel bir dil demek istediğim tam olarak ne olduğunu oğren oyle basla yani cumburlop atlama dile![]()
AynenAyrıca sana önerim eğer ki gerçekten grafikleri güzel olan bir bilgisayar oyunu yapmak istiyorsan java script oğren bu kod bilgini bir grafikerden yardım alarak oyuna döebilirsin sonra. Yok eğer sen bilgisayar programı değil de web üzerinden bir oyun yapmak istiyorsan asp ve html5 öğrenirsen zaten yeterli olurbir kod diline başlamadan önce ne işe yaradığını ayrıntılı araştırırsan boşa zaman kaybetmiş olmazsın.
Ben şimdiye kadar c++ a başladım isteklerimi karşılamaya yetmedi (daha doğrusu ilerledikce istediğim şeyin bu dille cok zor yazılabiliceğini anladım) ondan sonra azıcık html başladıktan sonra html yanında database i kullanmak için bir başka yan dilcik öğrenem gerektiğini öğrendim. Bunun için PHPye başladım sonra PHPyi tam kuramayınca ASPye gectim ve şuan asp oğreniyorum ve cok mutluyum tam aradığım şeyi buldum.
Diyeceğim o ki boşu boşuna o dilden bu dile sürüklenerek zaman harcamak yerine tam anlamıyla bir dilin ne olduğunu oğren ve o dilde ustalaş eminim yararlı olacaktır dile başlamadan once araştırma yapmak. Ha bir de yanlıs anlama C++ diline bir şey demiyorum oğrenince cok güzel bir dil demek istediğim tam olarak ne olduğunu oğren oyle basla yani cumburlop atlama dile![]()