Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
reis şuan 250 400 civarı 160 civarı olanlarda var ama onlara pekte güvenmiyorum öğrencilerine göre alıyorum genelde şuan almış olduğum bir kurs var siber güvenliğe yönelik ekstradanc++ istiyorum ama kurslar pahalı ve çalışmıyorum yeni lise meznuyum cevabın için teşekkürlerHem detay isteyip hem ücretsiz istemek pekte mantıklı bir şey değil.
Ayrıca Udemy kursları o kadar pahalı da değil. En son 69.90 mı neydi.
Btk akademinin eğitimlerine bakabilirsin o zaman. Ücretsiz oradaki eğitimler ve alanının iyi hocaları tarafından anlatılıyor. (En azından bazılarıreis şuan 250 400 civarı 160 civarı olanlarda var ama onlara pekte güvenmiyorum öğrencilerine göre alıyorum genelde şuan almış olduğum bir kurs var siber güvenliğe yönelik ekstradanc++ istiyorum ama kurslar pahalı ve çalışmıyorum yeni lise meznuyum cevabın için teşekkürler
Btk akademinin eğitimlerine bakabilirsin o zaman. Ücretsiz oradaki eğitimler ve alanının iyi hocaları tarafından anlatılıyor. (En azından bazıları)
Hangi editörü kullanıyorsun?teşekkürederim birde bir sorum daha var mesala merhaba dünya yazdırıyorlar ilk başta ben tüm komutları doğru yazıyorum derliyorum derlenme başarılı oluyor ama çalıştır dediğim zaman derlenmedi diyor sorun nedir acaba ?