Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir yıldır C ile uğraşmışsınız. Fakat C'nin bir programlama dili olduğunu unutmuşsunuz.
Programlama dili ile site hacklenmez
Bir yıldır C ile uğraşmışsınız. Fakat C'nin bir programlama dili olduğunu unutmuşsunuz.
Programlama dili ile site hacklenmez
tesekkur ederim peki bir tavsiye ettiginiz programlama dili var mi ?
Sizde C ile unix adlı işletim sisteminin yapıldıgını unutmussun sanırım.
Neden python a bu kadar soğuksunuz? Programlama denilince akla c++ c# geliyor çoğu kişide. Halbuki python basit, hızlı, etkili. Ben python öneriyorum
Olabilir. Fakat Unix adlı işletim sistemi yapılmış. Unix adlı bir site hacklenmemiş.
Python a da ilgim var ama cok bir bilgim yok ve cokda bi kaynak yok
yeterince kaynak var, yabancı diliniz varsa daha faydalı olur
python dili varTesekkur ederim peki bir tavsiye ettiginiz programlama dili var mi ?
Programlama dilleri bir projeyi baştan yapmak, hali hazırda var olan projeyi geliştirmek, veriyi depolamak, hali hazırda var olan veriyi güncellemek gibi şeyler için kullanılır. Hack yapabilmek için sistemde ki bir açıktan yararlanırız. Açık sayesinde sistemde bilgi çekeriz, veri tabanını çalarız, veya zararlı yazılım enjekte ederiz. Bunun içinse programda açık bulmamız gerek,Merhaba arkadaslar ,
Ben 1 yildir C diliyle ugrasiyorum birkac gundur THT deyim ve Hackerliga merak saldim
Ancak C diliyle ( site olarak bahsediyorum ) hack atilabilir mi
Yoksa bunun icin SQL XSS gibi dilleri ogrenmem mi lazim ?
Tesekkurler
C dili ile hack yapamazsın hack yapılacak programı yaparsın.Merhaba arkadaslar ,
Ben 1 yildir C diliyle ugrasiyorum birkac gundur THT deyim ve Hackerliga merak saldim
Ancak C diliyle ( site olarak bahsediyorum ) hack atilabilir mi
Yoksa bunun icin SQL XSS gibi dilleri ogrenmem mi lazim ?
Tesekkurler
Tam aksine pythondaki kaynak diğer dinlerin kaynağından çokturPython a da ilgim var ama cok bir bilgim yok ve cokda bi kaynak yok