Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuanlık bilmememe rağmen, bilgisayar işletim sistemleri ve bilgisayarın temel kavramları, network zerzevatlarını öğrendikten sonra toolları zaten yazıyor olabilecektin. Yani bilgisayar ve networku anlamadan neyi heklicen kardeşimBaşlıktanda gördüğünüz gibi C dili ile bir hacking tool yazmak istiyorum fakat bununla ilgili internette hiçbir şey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
ben bir yeri hackleyeceğim demedim ki .dŞuanlık bilmememe rağmen, bilgisayar işletim sistemleri ve bilgisayarın temel kavramları, network zerzevatlarını öğrendikten sonra toolları zaten yazıyor olabilecektin. Yani bilgisayar ve networku anlamadan neyi heklicen kardeşim
teşekkür ederim hocamMerhabalar,
Evet yapılabilir, yabancı kaynaklarda ufak çapta bir araştırma ile işe yarar sonuçlar elde edebilirsiniz.
İyi forumlar..
Teşekkür ederim hocamMerhabalar ACE Veen
C dilleri arasında kullanmak istediklerin hangileridir bilmiyorum, fakat C#, C++ VE C dillerinde rahat bir şekilde gerek Form Application olsun, gerek Console Application olsun Tool tasarlamanız ve kodlamanız mümkündür.
İyi Forumlar Dilerim...