Bu konuda C# Eğitim Seti paylaşıyorum. Bu setin amacı sizi C# programcılığına temel atmak değil daha kapsamlı bir şekilde tecrübe kazandırmaktır. Yani daha açık konuşursak genelde eğitim setlerinde örnek verirsek " C++ Temel Eğitim Seti" yazarlar.. Bu set onlar gibi değil. Kapasitesi 10 GB 'tan daha fazla. Bu seti çok iyi öğrenen biri kendini C# uzmanlığına yakın görebilir. En azından temel , orta seviyeden daha üstün olarak kesin görebilir o konuda şüpheniz olmasın.
Peki Bilmeyenler İçin Anlatalım C# Nedir ?
C # Programlama Dili (si şarp şeklinde telaffuz edilir), Microsoftun geliştirmiş olduğu yeni nesil programlama dilidir. Yine Microsoft teknolojilerinden olan .NET teknolojisi için geliştirilmiş dillerden biridir. Daha çok sunucu ve gömülü sistemlerde kullanılmak için tasarlanmıştır.
C#ın geliştirilmesinde Pascal, Delphi vs. programlama dillerinin tasarımlarıyla bilinen Anders Hejlsberg liderlik etmiştir.
C# özellikle nesne tabanlı programlama kavramının gelişmesine katkıda bulunan en aktif dillerden birisidir. İsteyen herkes çok rahat bir şekilde öğrenebilirler. Diğer programlama dillerine göre çok daha kullanışlı ve kolaydır.
Birazda eksi yönlerine bakacak olursak; using ile hangi referansları kullanacağımıza çok dikkat etmeliyiz. Ve ayrıca süslü parantez {} ve noktalı virgül ; karakterlerini çok sevmemiz gerekiyor. C#ta bu karakterleri bolca kullanacağımızdan emin olabilirsiniz.
============================
# Eğitim Seti 10 GB 'tır fakat rahat olun konulara göre farklı partlarda indirme seçeneği mevcuttur
# Bütün partlar disk.Yandex sitesinde depolanmaktadır.
# Virüstotal sınırını geçtiği için paylaşamıyorum. Seti indirince antivirüsleriniz ile tarama yapabilirsiniz.
İndirmek İçin Tıklayın , Bütün Partlar ;
C# Network Programlama.rar 259,6 MB
C# Remoting.rar 438,4 MB
C# Tüm Data Base Bağlantıları.rar 104,6 MB
C# Windows MSMQ.rar 228,8 MB
C# System.Driving.rar 462,6 MB
C# ileriCsharpRogramlama.rar 464,1 MB
C# Gelişmiş Setup İşlemleri.rar 65 MB
C# Thread Sınıfı.rar 68,5 MB
C# Sürükle Bırak DRAG-DROP.rar 147 MB
C# Örnek Proje Geliştirelim(Trojan).rar 115,7 MB
C# GDI OYUN PROGRAMLAMA.rar 214,6 MB
C#'IN GELECEĞİ WEBİNERİ KAYDI.FLV 140,9 MB
C# 5.0 NEDİR NASILDIR WEBİNER KAYDI.wmv 101,6 MB
C# Windows7 Taskbar İşlemleri.rar 79,9 MB
:RpS_thumbup::RpS_thumbup:
:RpS_thumbup::RpS_thumbup: :RpS_thumbup::RpS_thumbup:
Peki Bilmeyenler İçin Anlatalım C# Nedir ?
C # Programlama Dili (si şarp şeklinde telaffuz edilir), Microsoftun geliştirmiş olduğu yeni nesil programlama dilidir. Yine Microsoft teknolojilerinden olan .NET teknolojisi için geliştirilmiş dillerden biridir. Daha çok sunucu ve gömülü sistemlerde kullanılmak için tasarlanmıştır.
C#ın geliştirilmesinde Pascal, Delphi vs. programlama dillerinin tasarımlarıyla bilinen Anders Hejlsberg liderlik etmiştir.
C# özellikle nesne tabanlı programlama kavramının gelişmesine katkıda bulunan en aktif dillerden birisidir. İsteyen herkes çok rahat bir şekilde öğrenebilirler. Diğer programlama dillerine göre çok daha kullanışlı ve kolaydır.
Birazda eksi yönlerine bakacak olursak; using ile hangi referansları kullanacağımıza çok dikkat etmeliyiz. Ve ayrıca süslü parantez {} ve noktalı virgül ; karakterlerini çok sevmemiz gerekiyor. C#ta bu karakterleri bolca kullanacağımızdan emin olabilirsiniz.
# Eğitim Seti 10 GB 'tır fakat rahat olun konulara göre farklı partlarda indirme seçeneği mevcuttur
# Bütün partlar disk.Yandex sitesinde depolanmaktadır.
# Virüstotal sınırını geçtiği için paylaşamıyorum. Seti indirince antivirüsleriniz ile tarama yapabilirsiniz.
İndirmek İçin Tıklayın , Bütün Partlar ;
C# Network Programlama.rar 259,6 MB
C# Remoting.rar 438,4 MB
C# Tüm Data Base Bağlantıları.rar 104,6 MB
C# Windows MSMQ.rar 228,8 MB
C# System.Driving.rar 462,6 MB
C# ileriCsharpRogramlama.rar 464,1 MB
C# Gelişmiş Setup İşlemleri.rar 65 MB
C# Thread Sınıfı.rar 68,5 MB
C# Sürükle Bırak DRAG-DROP.rar 147 MB
C# Örnek Proje Geliştirelim(Trojan).rar 115,7 MB