Selamün aleyküm hayırlı akşamlar c# da bir program yapmaya çalışıyorum ama takıldıgım noktalar var kısaca anlatayım programı seçilen excel dosyasındaki 3 hücreyi ayrı şekilde labellara getirmem gerekiyor bunu yaptım ondan sonra kullanın o 3 verinin doğru olup olmadıgı seçecek iki farklı buton koydum gelen veriler doğru veya yanlış diye(bunu inputboxla yapabildim ama butonlara çevirmem gerekiyor birinci yardım bu) gelen bilgiler doğru ise exceldeki diğer satırdaki 3 hücreyi ekrana getirecek yanlış ise sebebini girmemizi isteyecek ve gönder adlı bir butonumuz daha olacak o buton ile yanlış olan veriyi farklı bir excel dosyasında kaydedicek ve sonra diğer satırdaki 3 hücreyi ekrana getirecek yapılmaya çalışılan uygulama bu nasıl bir döngü kurmam gerektiği noktasında çözüm bulamadım sürekli artması gerekecek cünkü seçilen excelde 100 satırlık veride olabilir 300 satırlıkta şuanda uygulamada seçilen exceli ekrandaki labellara getirebiliyorum ama ilk satırdakiler geliyor diğerleri gelmiyor ve inputbox kayıt ediyor ama sadece tek seferlik kayıt yapıyor benim onu her seferinde bir arttırarak açılan yeni excelde kayıt etmesini istiyorum yardımlarınızı bekliyorm