C++ html az çok bilgisi olan buyursun iceriye 😊

14 Eki 2015
127
0
c++ bende yeni başlayacağım muhammet mastar diye bir çocuk var onun videolarını izle kendi sitesi var
ben dev c++ ı kullanıyorum yeni olduğumdan bu arada c++ örenmen en iyisi çünki hepsinin babası gibi bişey yani tavsiye ederim :)
 

Mint0q

Katılımcı Üye
20 Eyl 2015
788
0
C++ genelde daha çok muhasebe,işletim sistemi gibi şeyler iiçin kullanır Php demişler php web için kullanılır aslındaa sen ne için kullanacaksın dili web içinmi yoksa pc içinmi (doğru kelimeyi bulamadım :D) ona göre sana dil öneriyim
 

Matrix24

Kıdemli Üye
27 Haz 2012
2,685
0
istanbul
php ile başlama ne yapmak istiyosun once kendıne onu sor bu tarz web sıtelerı veya web hack mı yapmak ıstıyosun htm css ile başla sonra javascript sonra php rat programları vs mı yapmak ıstıyosun masa üstü programlama yani python ıle basla ılerlet bu sekılde
 

Betar

Yeni üye
30 Ocak 2016
2
0
Sakarya
C++ dediğimiz kodlama C ve C# temelidir . C Geneldi işletim sistemlerinde kullanılır C# daha çok görsel desktop yazılımlar içindir. Html ise ki ben bunu okuyorum web tasarımla alakalıdır html bi web sitesinin temelidir ve bunun yanında css ve php bilinmelidir javascriptte script dili olmasına karşılık bilinmesi gerekir. css dediğimiz olay stil dir sitenin stilini belirler tarzını yani php dediğimiz olaysa bir programla dılıdır ama genelde sitelerde kullanılır veri tabanından veri çekmek gibi işlemlerde formlarda vs. JavaScriptte dediğim gibi bi script dilidir sitede uyarı mesajları verılmek ıcın kullanılır ve bırcok oyun dosyalarının ıcınde javascript uzantılı dosya gorebılırsın. Benim sana tavsiyem eğer öğrenmek istersen sunları sırayla başla.

C++
C
C#
Java veya Python
 

Marionette

Yeni üye
29 Ocak 2016
7
0
Ankara
Bunlar gibi kodlama dilleri var bunlardan kaç tane var ve hangisi ne işe yariyor bilgi verebilirmisiniz :RpS_biggrin:

Size başlangıç için önereceğim dil kesinlikle Python 3 dür.
hemen hemen bütün yazılım dillerinde olduğu gibi bu dildede yapabileceklerinizi sınırsız.
Üstüne üstlük dosya çalma,rat tarzı programlar içinde sorunsuz bir dildir.
son olarak eğer bu dile başlamaya karar verirseniz istihza'ya bir girip bakın :RpS_thumbup:
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.