Arkadaşlar ben birçok yerde bu oyunumu paylaştım ayrıca burada da paylaşmak istedim. Yani programlama konusuna merakım vardır ondan dolayı da bu oyunu yapmakla uğraşmıştım. İlk olarak oyunun Guess The Number yani bir diğer deyişle Sayı Tahmin oyunumun ayrıntılarını sunayım.
* Amaç 1-50 arasında sayı tahmin etmek.
* Bilgisayar da size karşı tahminde bulunuyor.
* 30 saniye süreniz vardır, bu süre içinde bilgisayara karşı iyi bir puan almazsanız 1-0 yenik duruma düşüyorsunuz.
* Size yardımcı olan bilgiler mevcut, tahmini yükseltmek ve azaltmanızı isteyen.
* Başlangıçta 100 puan, 50 hak ve 0 level mevcut oluyor. Bilgisayar için de aynısı geçerli.
* 3 tane ayrıca hakkınız bulunuyor. Bunlardan biri cevap alma hakkı yani doğru cevabı alıyorsunuz. İkincisi ipucu almanızı sağlıyor, üçüncü hak da sayının aralığı hakkında size tam bilgi veriyor.
* Puanınızı kaydedebiliyorsunuz.
* Aynı zamanda puanınızı kaydettiğiniz tarih de mevcut.
* Artık oyuna girmeden önce isminizi belirtebiliyorsunuz.
* Kolay, Orta, Zor olmak üzere üç seçenekten birini seçerek oyunu oynuyorsunuz.
* Kolay seçeneğinde oyunu eskiden olduğu gibi oynayabiliyorsunuz.
* Orta seçeneğinde artık karşınızda daha deneyimli bir bilgisayar olmuş oluyor.
* Hard yani zor seçeneğinde ise, artık karşınızda bir Profesyonel bilgisayara karşı oynuyorsunuz. Hard seçeneğindeki bir özellik de, eğer bilgisayar tahminini bir defa da bilirse 15 puan alıyor ve sizden hep bir adım üstte olabilmeyi de daha da kolaylaştırıyor. Yani artık herşey daha zor.
* Aynı zamanda hem kolay, hem orta, hem zor seçeneğinde de eskisine göre daha da zor bir bilgisayar karşı bulunuyorsunuz. Çünkü bilgisayar artık her doğru bildiğinde 5 hak alıyor.
Virüs Total Sonucu
GİRİŞ EKRANI

OYUN ALANI

PUAN KAYDETME EKRANI
İndir Guess The Number rar
* Amaç 1-50 arasında sayı tahmin etmek.
* Bilgisayar da size karşı tahminde bulunuyor.
* 30 saniye süreniz vardır, bu süre içinde bilgisayara karşı iyi bir puan almazsanız 1-0 yenik duruma düşüyorsunuz.
* Size yardımcı olan bilgiler mevcut, tahmini yükseltmek ve azaltmanızı isteyen.
* Başlangıçta 100 puan, 50 hak ve 0 level mevcut oluyor. Bilgisayar için de aynısı geçerli.
* 3 tane ayrıca hakkınız bulunuyor. Bunlardan biri cevap alma hakkı yani doğru cevabı alıyorsunuz. İkincisi ipucu almanızı sağlıyor, üçüncü hak da sayının aralığı hakkında size tam bilgi veriyor.
* Puanınızı kaydedebiliyorsunuz.
* Aynı zamanda puanınızı kaydettiğiniz tarih de mevcut.
* Artık oyuna girmeden önce isminizi belirtebiliyorsunuz.
* Kolay, Orta, Zor olmak üzere üç seçenekten birini seçerek oyunu oynuyorsunuz.
* Kolay seçeneğinde oyunu eskiden olduğu gibi oynayabiliyorsunuz.
* Orta seçeneğinde artık karşınızda daha deneyimli bir bilgisayar olmuş oluyor.
* Hard yani zor seçeneğinde ise, artık karşınızda bir Profesyonel bilgisayara karşı oynuyorsunuz. Hard seçeneğindeki bir özellik de, eğer bilgisayar tahminini bir defa da bilirse 15 puan alıyor ve sizden hep bir adım üstte olabilmeyi de daha da kolaylaştırıyor. Yani artık herşey daha zor.
* Aynı zamanda hem kolay, hem orta, hem zor seçeneğinde de eskisine göre daha da zor bir bilgisayar karşı bulunuyorsunuz. Çünkü bilgisayar artık her doğru bildiğinde 5 hak alıyor.
Virüs Total Sonucu
GİRİŞ EKRANI

OYUN ALANI

PUAN KAYDETME EKRANI
İndir Guess The Number rar
Son düzenleme: