Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğu kullandığın program C++ bir konu vardı neler yapılır neler yapılamaz diye benim sitemdeydi bulursam burayada ufak ufak yazarım
yapacağın şeylerin sınırı YOK
kitap alma sebebin neydi? almayıp youtubedeki bedava videolarla kendini geliştirip hazır hissedince gerçekten para verilesi ve ileri seviye bir kitap alsaydın, kitaba bakmadım kitabın linkini atarsan bakarım
Benim şeyim yükselerde gözüm yok basit düzenleme troja. Vs elde yapılacak birşey ddos felan.
Gözün yükseklerde olsun ve orada olmak için yükselPython ile hack kütüphanesi filan yazabilirsin. C#'a bakabilirsin...
Gözün yükseklerde olsun ve orada olmak için yükselPython ile hack kütüphanesi filan yazabilirsin. C#'a bakabilirsin...
Benim şeyim yükselerde gözüm yok basit düzenleme troja. Vs elde yapılacak birşey ddos felan.
Peki site tasarlamak için hangi dilleri öğrenmem lazım
Gelişmek istiyorsan videoları izliceksin orda yapılanları kendin video sonunda tekrarlıcaksın her video 15 dakika olsa günde bi video izlesen yeter dediğin gibi trojen filan yapabilirsin.
Tasarlamak İçin;HTML-CSS-JQUERY-BOOTSTRAP Programlama İse Sana KalmışPeki site tasarlamak için hangi dilleri öğrenmem lazım
Peki site tasarlamak için hangi dilleri öğrenmem lazım
Html+css ve Js, php dillerini öğrenmen lazım ilk olarak html ile başla html bu işin temelidir bir binanın temeli olduğu gibi. Css ile bu binaya estetik bir yapı kazandırman lazım ve js,php ile sayfaya işlevsellik kazandıracaksın.
Sağolasın kitap önerin varmı
El altında kalsın dışarıda,okulda göz atarım diyorsan Kodlab'ın kitabına bakabilirsin dilersen diğer yayıncılarınkini alırsın. Her Yönüyle HTML5 pdf'sini de bularak iş görebilirsin.
https://www.turkhackteam.org/web-programlama/1512997-dev-konu-html-egitim-seti-ceys.html
HTML & HTML5 Kodları - HTML Dersleri
Eywallah sağolasın öğrenmem kaç gün veya ay alır tam bir site yapmak için
Örn; fake script
Tasarlamak İçin;HTML-CSS-JQUERY-BOOTSTRAP Programlama İse Sana Kalmış
Node.js,php vesaire.
Sana bağlı bir şey HTML basittir İngilizce bilen için daha basittir. Pratik yapan lazım bol bol.
2-5 aya yapacağına inanıyorum.
<html>
<body>
<head>
<Yazakların body kısmında olur bu kısım ana sayfada gözüken kısımdır.
<h1> kalın yazı </h1>
...
</head>
</body>
</html>
C++ ile neler yapılabilir çok merak ediyorum Muhammed mastar kitabını felanda aldım acaba yanlış mı yaptım parada verdi konulara baktım elde gösterecek birşey yok