Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam şuanda C++ öğrenen biri olarak, gerçekten öneririm,Merhabalar,
Kendi hilelerimi, Yazılımlarımı ve virüslerimi vb. yazmak istiyorum.
Arkadaşlarım c++'yi önerdi. C biraz daha zorlarmış vb. dedi
Sizce hangisi daha iyi olur?
C# de web browser yapmıstım reis bi aralar... ama hocam ayıp yaHocam şuanda C++ öğrenen biri olarak, gerçekten öneririm,
hem modern, gayet kullanılabilir çok tatlış bir dil.
Ve ayrıca yazılım ve virüs yaparsın ama bu dil genelde daha çok oyun yapımında ve arudionda kullanılıyor, virüste yaparsın.
Ama eğer hile yazılımı, daha kapsamlı virüs, arayüz gibi işlerde C# öğrenmen gerek ve o bi tık zor
Ama c++ tan başlamanı öneririm gerçekten eğer iyi bir kurs ile eğitim alırsan aşırı tatmin olursun değdi dersin.
print("I Love u TurkHackTeam")
cout << "Hello world!" << endl;
Hangi sistemde neyi yapmak istiyorsun ona göre ?Merhabalar,
Kendi hilelerimi, Yazılımlarımı ve virüslerimi vb. yazmak istiyorum.
Arkadaşlarım c++'yi önerdi. C biraz daha zorlarmış vb. dedi
Sizce hangisi daha iyi olur?
C# de web browser yapmıstım reis bi aralar... ama hocam ayıp ya
Python:
C++Python:print("I Love u TurkHackTeam")
Kod:cout << "Hello world!" << endl;
Teşekkür ederim hocam
Valla hocam ben çok kolay demedim öğrenmesi kolay dedim, sana göre değişebilir.
Mesela şuan belki inanmayacaksın ama bana 4 işlemde python aşırı zor geliyor
Demem o ki yukardaki arkadaşın da dediği gibi amacına bağlı bişi zorluk seviyesi ve dil seçimi
Ben sana sadece başlangıç içim bir şey sundum![]()
Çok teşekkür ederimHangi sistemde neyi yapmak istiyorsun ona göre ?
Hile yazmak diyelim memory üzerinden işliyorsa doğru offset'i hesapladığın zaman her dilde yazarsın.
Ama memory manipülasyonları öğrenmek istiyorsan memory unsafe bir dil kullanman gerek, c/c++ vs gibi böylece pointer işleyişi vs anla. Ama atıyorum linux için virüs yazacaksın bunun için kernel call'ları bilmen gerekli bence. Önemli olan ne istediğin, bilgisayarın temel taşına inecek cpu ve gpu çalışma mantığına bakacaksın. Eğer amacın virüs ise c/c++ ve assembly olmalı. Demek istediğim önceliğine göre, bana kalırsa c de çalış.
Hocam C++ zaten arduinolarda kullanılıyor hiç C yazan görmedim, hatta şu zamana kadar bir sürü kart modül kodlamışımdır hepsinde de C++ vardı,İşlemci gibi elektronik aletlerle uğraşmayacaksan C++ öğren işini görür. Ha yok biraz daha elektronik-yazılım takılacağım dersen C daha uygun ayrıca syntax olarak C++ bir tık daha kolay C'ye göre