Hocam gerçekten öğrencekseniz ilk önce öğrenme şekliniz nasıl onu belirleyin okuyarak mı görerek mi dinleyerek mi? zaten görerek ve dinleyerek video ya gire eğer okuyarak ve görerek dersen resimli kitapları öneririm yok oda olmadı dersen sadece okuyarak dersen normal resimsiz C# ders kitaplarıda alabilirsin en faydalısı budur bence eğer kitap alıcak durumda değilim dersen ise kitapların ücretsiz pdf leri var ve youtube de bir sürü video izle. Ben de hep kaynak bulma sorunu vardı onu çözmeme yardımcı olan tek şey hiçbir zaman tek bi kaynağa bağlı kalmamaktı. Tek bir kaynak değil mesel C# dersleri yaz youtubeye video istiyorsan önüne geleni izle tüm terimleri öğrenmeye bak dostum bide bol bol proje yapman her zaman açıklarını kapatacaktır proje nasıl üretirim dersen şunu söyliyim çok büyük şeyelere hiç gerek yok çok ufak ve seni eğlendirecek şeyler olsun ve her öğrendiğini mutlaka ve mutlaka tekrar et basit diyip geçme. Tabii ki bu süreçte sabır etmen gerek ben çok yazılım dili öğrenmek istedim ama sabırsızdım bu yüzden sıkılıp bıraktım. Sana bu yolda başarılar dilerim