Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rütbeliler bile yanlış yönlendiriyor 12-13 yasındaki çocuklar alınırsa böyle olur.
kardeşim programlama hızlandırmak içindir mesela her sabah bilgisayardan atıyorum galatasaray haberlerine bakıyorsun ve birgün çok üşendin bakmaya heh burada programlama devreye giriyor yazdıgın program ile öğrenebilirsin haber varmı yokmu diye
olayın özü budur
sen hacki biliceksin ki sonra kodlara otomatize edilmiş halini yazacaksın
mesela sistem zaafiyetini nasıl kullanacağını bilmeden exploit yazamazsın hackingde geliştirmek istiyorsan hackingde devam et yazılımda değil.
ayrıca c# ile exploit yazılması deveye hendek atlatmak gibidir
Benim bal gibi C#'ta yazılmış "exploit bulucu"m vardı. Şimdi ölü olan farklı bir sitede, rootdeveloper'da paylaşmıştım o kadar.
Tam tersine, C#'ta exploit yazmak aşırı basittir. Bizim elimizde System.Net.WebClient, System.Net.HttpWebRequest ve de en önemlisi, en gıcık konu olduğundan çoğu hacker'ın dokunmadığı SSL güvenliğini çabucak kurabilme yeteneği; System.Net.Security.SslStream var. Diğer dillerdeki bir sayfalık kodu bir satırda replike ediyoruz.