Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abim kisaca c,c++ ile yapa bildiklerini c# lada yaparsin yani dorumu anladim ? birde nesne yonlu degilki c++ o yuzden c# daha nesne yonluC# ile yapamayacağın iki şey vardır;
1. Kernel seviyesi program - bunu da yapmak için çok az sebep vardır
2. Hani sağ tık menüsü var ya, bir dosya/klasör üstünde sağ tıklayınca açılan contextmenu, orada alt seçenekli/ikonlu menü eklemek. İlla ki C ve C++'tan yazman gereken ufak bir class var orda. Microsoft sözünü tee windows 7 zamanında vermişti "artık orası da managed olacak" diye, hala değil.
C#'ın iki dezavantajı vardır;
1. Tembelliğe alıştırır. 3-4 sene sırf C# kod yaz, aniden C++'a geri dönünce her halta üşenmeye başlarsın.
2. Her şey bir miktar daha fazladan hafıza kullanır, çok ama çok az miktarda daha yavaş çalışır.
abim kisaca c,c++ ile yapa bildiklerini c# lada yaparsin yani dorumu anladim ?
Neredeyse her şeyi...
C# ile RAT yazmıştım. Sorunsuz 2 ay boyunca kurbanlarımı hem kendi RAT'ımda ne kadar süre kalacak diye test için açık tutarken diğer yandan kurbanları hakiki RAT programına da aktardım. Günlük dosyalarını inceledim ve birebir olmasa da arada saniyelik farklar ile 2 ay boyunca kusursuz devam etti. C# ile isteyip fakat istediğini yapamayan bir kişiye hiç rastlamadım.
2 hafta program arayüzünde takılıp sadece yabancı dil ile kodları kurcalarsan benim gibi hiçbir derse kalmadan derdini anlatabilecek kadar kod öğrenebilirsinmerak etme 1 yil sonra forumda yapamiyorum diye yardim merkezinde konu gorucen buyuk ihtimal ben olacam o zaman gorucen![]()
abim kisaca c,c++ ile yapa bildiklerini c# lada yaparsin yani dorumu anladim ? birde nesne yonlu degilki c++ o yuzden c# daha nesne yonlu