இ Merhaba Arkadaşlar.இ
Öncelikle Konuyu Yanlış yere açmış olabilirim anlatımda hatalarım olabilir şimdiden özür dilerim
Artık bizde hata yapa yapa yapmamayı öğrenecez ......... :RpS_blushing:
Arkadaşlar bugün sizlerle Counter Strike GO da çalışan ücretsiz ve virüssüz(tarama sonuçları ve kendi antivirüsümden yaptığım tarmanın resimlerini vereceğim) bir hile göstereceğim
Not : Steam' sanız kullanmayın tavsiye etmiyorum yakalanırsanız hesabınıza yazık olur. ve steamda çalışıyormu denemedim ama nosteamda çalıştığı %100 deneyen arkadaşlarımın yorum atarlarsa iyi olur.
Konuyu Yazıya Boğmak İstemiyorum onun için hemen yapılışına geçiyorum.
!! Antivirüsünüzü devredışı yapın oynuyacağınız sureyide hesap etmeyi unutmayın ! ( TAVSİYE)(yeniden başlatılana kadar) !!
1- ilk önce aşağıda verdiğim linkteki dosyaları indiriyorsunuz
--------------->***LİNK****<-------------
Rar Şifresi : THT.org-qwerty06
2- indirdiğiniz rarın içindeki dosyayı masaüstüne atın ve cs go ya giriş yapın oyunun ana menusune gelince oyunu alta alın.
3- masaustune attığımız dosyanın içine giriyoruz ve içindeki Extreme Injector v3.exe yi açıyoruz
4- yukarıdan selecte basıyoruz oradan en alta inip csgo.exe yi seçiyoruz tekrar selecte basıyoruz
5- Add DLL ye basıp masaustundeki klasorun içindeki kiduahookv1.dll yi seçiyoruz Aç diyoruz
6- Inject tuşuna basıyoruz ve alta aldığımız oyuna tekrar dönüp servere bağlanın.
7- delete tusuyla aktıf edın hile ayarlarınızıda boyle yapın --------------->***RESİM****<-------------
8- BOTLARLADA DENEYEBİLİRSİNİZ
--------------->***Virüs Total Tarama Sonucu****<-------------
--------------->***Jotti Tarama Sonucu****<-------------
--------------->***KENDİ ANTİVİRÜSÜMDEN FOTOĞRAF****<-------------
--------------->***BİZZAT ÇEKTİĞİM OYUNİÇİ FOTOĞRAF****<-------------
Arkadaşlar Bu benim İlk Konum Yararlı bulduysanız Teşekkür Butonuna basmanız yeterli olacaktır.
yanlışlıklarımıda soyleyinki düzelteyim
Öncelikle Konuyu Yanlış yere açmış olabilirim anlatımda hatalarım olabilir şimdiden özür dilerim
Artık bizde hata yapa yapa yapmamayı öğrenecez ......... :RpS_blushing:
Arkadaşlar bugün sizlerle Counter Strike GO da çalışan ücretsiz ve virüssüz(tarama sonuçları ve kendi antivirüsümden yaptığım tarmanın resimlerini vereceğim) bir hile göstereceğim
Not : Steam' sanız kullanmayın tavsiye etmiyorum yakalanırsanız hesabınıza yazık olur. ve steamda çalışıyormu denemedim ama nosteamda çalıştığı %100 deneyen arkadaşlarımın yorum atarlarsa iyi olur.
Konuyu Yazıya Boğmak İstemiyorum onun için hemen yapılışına geçiyorum.
!! Antivirüsünüzü devredışı yapın oynuyacağınız sureyide hesap etmeyi unutmayın ! ( TAVSİYE)(yeniden başlatılana kadar) !!
1- ilk önce aşağıda verdiğim linkteki dosyaları indiriyorsunuz
--------------->***LİNK****<-------------
Rar Şifresi : THT.org-qwerty06
2- indirdiğiniz rarın içindeki dosyayı masaüstüne atın ve cs go ya giriş yapın oyunun ana menusune gelince oyunu alta alın.
3- masaustune attığımız dosyanın içine giriyoruz ve içindeki Extreme Injector v3.exe yi açıyoruz
4- yukarıdan selecte basıyoruz oradan en alta inip csgo.exe yi seçiyoruz tekrar selecte basıyoruz
5- Add DLL ye basıp masaustundeki klasorun içindeki kiduahookv1.dll yi seçiyoruz Aç diyoruz
6- Inject tuşuna basıyoruz ve alta aldığımız oyuna tekrar dönüp servere bağlanın.
7- delete tusuyla aktıf edın hile ayarlarınızıda boyle yapın --------------->***RESİM****<-------------
8- BOTLARLADA DENEYEBİLİRSİNİZ
--------------->***Virüs Total Tarama Sonucu****<-------------
--------------->***Jotti Tarama Sonucu****<-------------
--------------->***KENDİ ANTİVİRÜSÜMDEN FOTOĞRAF****<-------------
--------------->***BİZZAT ÇEKTİĞİM OYUNİÇİ FOTOĞRAF****<-------------
Arkadaşlar Bu benim İlk Konum Yararlı bulduysanız Teşekkür Butonuna basmanız yeterli olacaktır.
yanlışlıklarımıda soyleyinki düzelteyim
dll ve injektör alıntıdır geri kalan bana aittir.
iyi günlerde kullanın.
qwerty06
iyi günlerde kullanın.
qwerty06
Son düzenleme: