Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle ki proxy kullanarak kaba tabirle kimlik değiştirip siteye erişebilirsiniz fakat bunu selenium üzerinde yapacağınız için söylemem gerekir ki, bazı siteler selenium (yani bot) olduğunu tespit edince otomatik olarak bağlantıyı kesiyor ya da çeşitli engeller çıkarıyor.Seleniumda Elite Proxy kullanarak bir bot yazmayı planlıyorum ama web sitesinin bu bot olayını anlama durumu nedir ? Canlı Yayın İzlenme üzerine olacak bot sistemi
user agent kullanımlarına ve tanımına bakabilirsiniz.Bot sistemini izlemeye dayalı yapmak istiyorum farklı cihaz farklı hesap olacak şeklinde gösteremez miyim ?.Siteden atma durumu vs olacağını sanmıyorum. Gerçekten kendi ip adresimi selenium ile gizleyebilir ve birden çok oturumu farklı ip adresleri ile açarak birden çok kişi olmamı sağlayabilir miyim veya bunu başka hangi yollarla yapma durumum vardır bu konuda bilgi verir misiniz?
Konuşmanın devamlılığı açısından py ve c# selenium arasında bildiğim kadarıyla bir fark olmadığını belirtmek isterim.user agent kullanımlarına ve tanımına bakabilirsiniz.
Proxynin kullanımı ve tanımı yukarıda verilmiş. seleniumda (C# ta da aynısıdır diye düşünüyorum) Options sınıfından türettiğiniz nesneden arguman methodunu çağırıp içerisine parametre vererek proxy'i ve user agenti verebilirsiniz.
Bunu bi döngüye sokarak her döngü başında farklı bir user agent ile siteye giriş yapmış olursunuz. Proxy de biraz sıkıntılı olabiliyor; Sayfaya geç bağlanıyor, yanıt vermiyor, yavaş çalışmasına sebep oluyor.
Son olarak eklemek istediğim;
Elite proxyler bildiğim kadarıyla ücretli oluyor.
Seleniumlar dediğiniz şey zaten bir kütüphane. Yani Seleniumlar diye bir şey yok. Selenium kütüphanesi var. Bu kütüphane belirlediğiniz browserı belirlediğiniz driver ile çalıştırarak, html etiketlerine ulaşıp bir insan kullanıyormuş gibi işlem yaptırmanıza yarayan bir kütüphane. Proxy işlemlerinin güvenirliliği ne demek bilmiyorum. Bu güvenirlilik yaptığınız işleme göre değişeceğini söyleyebilirim.seleniumların proxy işlemleri güvenli mi ?
Cihazınızın algılanma durumu kullanılan ip+user-agent+işlem yapma hızınız ile doğrudan etkili.Cihazımın algılanma durumu nedir ?
Selenium ile mac adresi arasında bir bağlantı kurulabilir mi bilmiyorum.farklı mac adresleri verme durumum var mı ?