merhaba arkadaşlar bütün internette olsun yabancı forumlarda olsun C sploit ile ilgili detaylı bir anlatım yapılmamış.. gayet etkili bir uygulama olmasına rağmen pek bahsedilmemiş bugün onunla ilgili birkaç açıklamada bulunucam internette pek çok az raslanan hatta çözümünü bulamayacağınız hataları nasıl çözüceğimizi anlatacağım.. benim kullandığım cihaz z2.. daha stabil çalışması için bootloader klidini kaldırıp android 4.4.4. e düşürdüm ve sizin için konuyu bir elden geçirdim.. öncelikle bir siteye bakalım..

pre stabile yazanı işaretliyoruz

ve indiriyoruz.
ardından telefona geçelim ve karşımıza çıkan core yüklemesini ardından gelecek olan indirmeyi ve en son olarak ****sploit indirmesini onaylıyalım .ardından açılan programda bağlı olduğumuz ağdaki birine girelim oradan tarayıcı ile açıkları tespit ettirelim ve exploit finder ile exploitleri bulalım . doğru exploit ve payload ayarlarını girdiğimiz taktirde exploitler çalışacaktır
yinede bir sorunuz olursa gerek özelden olsun gerek buradan olsun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım iyi günler

pre stabile yazanı işaretliyoruz

ve indiriyoruz.
ardından telefona geçelim ve karşımıza çıkan core yüklemesini ardından gelecek olan indirmeyi ve en son olarak ****sploit indirmesini onaylıyalım .ardından açılan programda bağlı olduğumuz ağdaki birine girelim oradan tarayıcı ile açıkları tespit ettirelim ve exploit finder ile exploitleri bulalım . doğru exploit ve payload ayarlarını girdiğimiz taktirde exploitler çalışacaktır
yinede bir sorunuz olursa gerek özelden olsun gerek buradan olsun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım iyi günler