Arkadaşlar Bir Türlü Makale Rastlamadı Doğru Yapamadım Konu Açayım Dedim.
C# Kullanıyorum C# Bılenler veya VB.NET Bilenler Yardımcı Olabılırmı VB.NET Kodları C# Çeviri Yapılıyorda.
Sql Tablo Adı : Kategoriler
Col 1 : id
Col 2 : Ad
Col 3 : No
Progdamda Tree View Listelerken Böyle Olması Gerekiyor
Kategorileri Anlatmak İçin - Kullandım Alt Kategorilerini İse > Sembol İle Listeleme Boyle Olması Gerekıyor Bu Konuyu Açarken Araştırıyorum Bir Yardımcı Olabılırmsınız ? Tablo Farklı Olabılır Sorun Değil Sonuçta Tree View Listeleme Böyle Görünmeli Ama Kategorinin Alt Katagorisinin Altı Olmuyacakyanı Ona göre yanı ;
- > + değilde
- >
- >
- > Olacak Kısaca 1 Kategori ve Alt Kategorisi Alt Kategorisinin Altları Olmayacak.
-Çorba
>Sebzeli
>Etli
>Baharatlı
-Tatlı
>Şeker Pare
>Baklava
-İçecek
>Ayran
>Oralet
>Çay
>Limonata
>Gazoz
C# Kullanıyorum C# Bılenler veya VB.NET Bilenler Yardımcı Olabılırmı VB.NET Kodları C# Çeviri Yapılıyorda.
Sql Tablo Adı : Kategoriler
Col 1 : id
Col 2 : Ad
Col 3 : No
Progdamda Tree View Listelerken Böyle Olması Gerekiyor
Kategorileri Anlatmak İçin - Kullandım Alt Kategorilerini İse > Sembol İle Listeleme Boyle Olması Gerekıyor Bu Konuyu Açarken Araştırıyorum Bir Yardımcı Olabılırmsınız ? Tablo Farklı Olabılır Sorun Değil Sonuçta Tree View Listeleme Böyle Görünmeli Ama Kategorinin Alt Katagorisinin Altı Olmuyacakyanı Ona göre yanı ;
- > + değilde
- >
- >
- > Olacak Kısaca 1 Kategori ve Alt Kategorisi Alt Kategorisinin Altları Olmayacak.
-Çorba
>Sebzeli
>Etli
>Baharatlı
-Tatlı
>Şeker Pare
>Baklava
-İçecek
>Ayran
>Oralet
>Çay
>Limonata