çözüldü
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle cevap için teşekkürler.Mesela ben biran önce öğrenip program yazmaya başlamak istiyorum.C# güzel bir dil öğrenmeye basladım %20 si bitti sayılır ama tek sorun sadece windowsta çalışıyor.Visual Basic eski ama platformdan bağımsız.Ne yapcağımı şaşırdım.
C# çok kullanışlı bir dil doğru. Visual Basic çok eski senelere dayandığı için bir çok kişi şuan VB6 veya Visual Basic kullanıyor. Fakat bende C# .Net üzerinden gittiğim için rahatlıkla önerebilirim. Fakat bir yerde hatalısın dostum onu belirtmek istiyorum. %20 sini tamamladığını söylüyorsun neredeyse. Fakat senelerce öğrendiğin, edindiğin bilgileri daha sonradan farkına varacaksın ki; %5 'i bile değil. C# mimarisi o kadar geniş ki ileride öğreneceğin konular eski öğrendiklerine göre nasıl olduğunu anlayabilirsin. %20 sini bilmek demek gerçekten iyi program yazıyor olmak demek. Hele ki %50 %60' ını bilen birini düşünürsek çok iyi seviyede program yazıyor olması demektir. Fakat yeni başlayan biri için %20'nin yanlış düşündüğünü hatırlatmak istiyorum.