Cafede veya Okuldaki tüm pclere emir verin!

criminal king

Uzman üye
21 Ocak 2012
1,457
0
Ottawa
Evet arkadaşlar direk konuya giriyorum.
İlk önce başlat>çalıştır>cmd yazıp enterlıyoruz sonra çıkan dos ekranına İpconfig yazıp enterlıyoruz.İPmizin örn:192.168.2.180 oldugunu varsayalım diğer iplerde aynı aralıktadır.
2.yol ise dos ekranına net wiew yazarak pc adlarını görürüz o pc adlarınıda pingliyerek iplerini görebiliriz.
Ve şimdi emir vermek istediğiniz komut örneğin başlat>çalıştıra "shutdown -i" yazdıgımızda uzaktan kapat sekmesi açılıcak o sekmeye kurbanımızın veya kurbanlarınızın ipsini yazarak kapatabilir yeniden başlatabilir mesaj atabilirsiniz.Ayrıca uzaktn kontrol programlarıyla ipyi yazarak kurbanınızın pcsine hükmedebilirsiniz..:q
 

007bb

Yeni üye
3 Ocak 2012
24
0
teşekkürler kardeşim butona da bastm da knk sana bi sorum olacak net wiew yazdıktan sonra nasıl msj yollucz bi de pc ye nasıl emir verczz onuda anlatr msn...???
 

emirhan61

Katılımcı Üye
17 Ocak 2012
860
0
New York
Önemli değil teşekkür butonuna bsman yeter.. :)
Siz Teşekkür almak için mi konu paylaşıyorsunuz?
Önemli değil teşekkür butonuna basmanız yeterli.. :)
Siz Teşekkür almak için mi konu paylaşıyorsunuz?
Teşekkür ve Sağol gibi kelimelerin kullanılması yasaktır.Eğer Teşekkür vermek istiyorsanız Teşekkür cevabın sağ alt köşesindeki Teşekkür butonuna tıklayınız lütfen.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.