Bu kodlar tek kullanımlık mi oluyor? . Çünkü güncel yazanlarda bile kodu vurunca "Kod geçersizdir" diyor.... 2nci sorum ise nasıl kod kaynaklarina ulaşabilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı kodlar tek kullanımlık değilBahsettiğin para kodları ise o sitelerin hepsi yalan kim neden sana o kodu versin ayrıca verse bile siteyi senden önce binlerce kişi ziyaret edip kullanmıştır yani tavsiyem bu işin peşini bırakman
Bu devirde kod vererek iyilik yapacak birini tanımıyorum. Kim babasının hayrına code versin ki. Ekonomi zaten tavan yamışken. Bence bırak bu işleri.Bazı kodlar tek kullanımlık değil
kodlar tek kullanımlık hocam bimden alıyordum zamanında kullanıp atıyordum 2. kullanma şansı yok .Bu kodlar tek kullanımlık mi oluyor? . Çünkü güncel yazanlarda bile kodu vurunca "Kod geçersizdir" diyor.... 2nci sorum ise nasıl kod kaynaklarina ulaşabilirim?
Bimde satılıyor internettekiler gerçek değil çoğuBu kodlar tek kullanımlık mi oluyor? . Çünkü güncel yazanlarda bile kodu vurunca "Kod geçersizdir" diyor.... 2nci sorum ise nasıl kod kaynaklarina ulaşabilirim?