Call of Duty: Black Ops 3 İçin AMD Catalyst 15.11 Beta Çıktı!

Quinones

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Eki 2008
13,570
1
call-of-duty-black-ops-3.jpg


FPS oyunları arasında köklü bir geçmişe sahip olan ve her oyunuyla milyonlarca oyuncuya hitap eden Call of Duty serisinin yeni üyesi Black Ops 3 bugün itibariyle çıkışını gerçekleştirdi.

Steam üzerinden 179 TL fiyat etiketiyle satın alınabilir olan Call of Duty: Black Ops 3'e özel diyebileceğimiz AMD tarafından Catalyst 15.11 beta adıyla bir ekran kartı sürücüsü yayınlandı. Radeon oyuncuları için yayınlanan Catalyst 15.11 beta sürücüsü ile birlikte, başta Call of Duty: Black Ops 3 olmak üzere birçok oyunda performans iyileştirmelerinin yanı sıra 2GB belleğe sahip Radeon 300 serisi ekran kartlarının Ashes of the Singularity oyununda verdiği bug hataları giderildi. Ayrıca Star Wars: Battlefront'da oyuncuların karşısına çıkan zaman aşımı hataları ve PC'deki berbat optimizasyonuyla eleştiri yağmuruna tutulan Batman: Arkham Knight için özel iyileştirmeler yapıldı.

Yayınlanan AMD Catalyst 15.11 beta sürücüsü hakkında daha fazla bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilir veya indirebilirsiniz.

Ayrıca Call of Duty: Black Ops 3 oyunu da forumumuzda paylaştım, buradan indirebilirsiniz değerli turkhackteam üyeleri..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.