Call Of Duty Modern Warfare2

numpad1

Üye
10 Nis 2013
60
0
merhaba arkadaşlar çoğu sitede araştırdım bulmadım geçen gün call of duty modern varfare 2 aldım yükledim gayet güzel bi şekilde yüklendi ama 1 hafta sonra yine yükledim ama iw dosyları yüklerken 16iw de hataveryo ilermeyo sonrada hata veryo atla,durdur,yoksay gelyo hespin denyorum diğerlidne kapanyo kurulum ata dediğim zaman atlamyo yine aynı olyo 17iw hep öyle gdyo olmyoı neden ola bilir bi yardım ederseniz çok sevinrim.
 

emremrah

Üye
30 Mar 2013
52
0
ozaman cd çizildiği için öle yapıyordur internet ten indir bulamassan cd aldığın yere ***ür orda kurtarılan programları alıp eksik olanları yüklerler
 

numpad1

Üye
10 Nis 2013
60
0
kardeşim adam cd kabul etmyo cd içindekileri masa üstüne kopyalamya çalıştım öyle yaparsam olur diye ama kopyalnmyor nasıl kopyalıcam bi program falan varmı yardım ederseniz ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.